La Jungla
Marta Montaner, presentadora de Catalunya Ràdio
Foto: Marta Montaner, presentadora de Catalunya Ràdio | Instagram
Famosos

Famosa presentadora de Catalunya Ràdio, embarassada: fotos, sexe i el nom que li posaran

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 15 de maig de 2023. 11:46
Temps de lectura: 1 minut
Marta Montaner, presentadora de Catalunya Ràdio
Foto: Marta Montaner, presentadora de Catalunya Ràdio | Instagram

Creix la família del programa XL de Catalunya Ràdio. Aquest diumenge, una de les tres presentadores, la barcelonina Marta Montaner, ha anunciat que està embarassada de la seva primera filla.

Què en sabem? Amb dues fotografies compartides a les seves xarxes socials, que deixen entreveure que ja es troba de ple en el segon trimestre d'embaràs, la Marta Montaner ha fet pública la notícia quan li queden pocs dies per fer 30 anys. "Us volia dir una cosa, i és que ja fa unes quantes setmanes que no puc parar d'acariciar-me la panxa", ha explicat.

En detall: Tal com ha detallat ella mateixa, la seva primera filla és una nena. També han decidit el nom que li posaran: Nina, molt popular a Catalunya des de fa alguns anys.

A més, la notícia de l'embaràs de Marta Montaner ha generat també la reacció pública dels seus dos companys de programa a la ràdio, Roger Carandell i Juliana Canet, que han revelat que ho sabien des del passat mes de gener. En van parlar a través de WhatsApp, en una conversa que comparteixen quatre mesos més tard:

Altres reaccions: Més enllà dels seus companys de feina, la notícia de l'embaràs de la locutora ha generat una onada de reaccions a la xarxa. Missatges d'afecte d'altres veus i cares conegudes de Catalunya Ràdio i TV3, com Elisenda Pineda, Jordi Ramoneda, Abraham Orriols o Mariola Dinarès. També han reaccionat influencers de la talla de Laura Escanes.

 

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Ràdio Famosos