La Jungla
Dulceida i Alba Paul, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida i Alba Paul, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Dulceida dispara els rumors d'embaràs amb una foto molt comentada amb Alba Paul

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 15 de maig de 2023. 13:48
Temps de lectura: 2 minuts
Dulceida i Alba Paul, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida i Alba Paul, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Dulceida està embarassada? És la pregunta que es fan milers de seguidors aquest dilluns, després de la publicació d'una fotografia molt comentada amb Alba Paul a Instagram i dies més tard d'haver confirmat la seva reconciliació.

Què en sabem? Dulceida i Alba Paul, de 33 i 35 anys, havien intentat quedar-se embarassades en el passat, però els plans de maternitat de la parella van quedar enterrats quan van decidir separar-se ja fa un any i mig. Un desig que, a ulls d'alguns seguidors, ara podrien haver recuperat. No hi ha confirmació per part d'elles, i els rumors es basen en una fotografia. És aquesta:

En detall: A la imatge hi ha l'Aida Domènech i l'Alba Paul, acompanyades de la presentadora de 8tv Ares Teixidó i la seva nòvia, l'odontòloga brasilera Bruna Manzoni, assistents al Fulanita Fest de Fuengirola. Malgrat que la foto sembla del tot innocent, hi ha un gest que ha cridat l'atenció de moltes persones: la mà de l'Alba a la panxa de la Dulceida.

Reacció: Hores més tard dels comentaris sobre un possible embaràs, Dulceida els ha desmentit taxativament. "Jo no desfermo rumors de res. No ho estic", ha aclarit al seu perfil personal d'Instagram. Tot i això, ha reflexionat sobre la possibilitat de tenir un fill amb l'Alba en algun moment: "Tant de bo en un futur poguem ser mamis", ha expressat.

D'on venim? Abans de trencar el 2021, Dulceida i Alba Paul havien parlat públicament de la seva voluntat de tenir un fill. "No tinc instint maternal, però l'Aida sí. Ho hem parlat i hem decidit que el tindria ella", havia explicat aleshores l'Alba. La parella havia decidit també que ho faria a través d'un procés de fecundació in vitro que es coneix amb el nom de ROPA (recepció d'oòcits de la parella), i que consisteix en que una de les dues gesta un embrió amb l'òvul de l'altra. En aquest cas, Dulceida seria la gestant i Alba la donant, i així les dues tindrien implicació en el procés biològic.

Categoria: La Jungla