La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Comentari racista i de mal gust d'Ana Rosa Quintana sobre els xinesos que viuen a Madrid

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

La presentadora de Telecinco, Ana Rosa Quintana, que a partir de setembre estrenarà un nou programa a la cadena durant les tardes, ha estat guardonada per l'Ajuntament de Madrid, aquest dilluns 15 de maig, amb la Medalla d'Honor de la capital.

Què sabem? Ana Rosa Quintana està en un molt bon moment de la seva vida. La presentadora no només es prepara per a una nova etapa a Telecinco, on ocuparà el lloc que deixa el programa Sálvame, sinó que també rep premis per la seva trajectòria com a periodista i presentadora.

Què ha passat? Aquest matí Ana Rosa s'ha desplaçat fins al Palacio de Cibeles, a Madrid, per recollir el guardó que li ha donat l'Ajuntament de la ciutat on ha nascut i ha viscut tota la seva vida. A la seva arribada al Palacio de Cibeles la presentadora de Telecinco s'ha mostrat molt emocionada pel premi i ha donat les gràcies als polítics de la ciutat per haver pensat en ella. Lluint una americana blanca i uns pantalons del mateix color, Ana Rosa ha parlat pel seu programa matinal de Telecinco i ha dit: "Al final tots volem que ens estimin. I que t'estimin en el lloc on has nascut, viscut i d'on són els teus fills és una meravella".

En profunditat: En el moment de recollir el premi, Ana Rosa Quintana ha patinat moltíssim. Tant, que les seves paraules s'han fet ràpidament virals, rebent tota mena de crítiques. I és que el que ha dit la presentadora ha enfadat a molts i ha ofès especialment a la població xinesa de Madrid. Ana Rosa Quintana, en el seu discurs d'agraïment, ha recordat el barri on va néixer, que és Usera, ubicat a la zona sud de la capital. "M'he criat en un barri obrer i treballador, abans que es convertís en Chinatown", ha dit la de Mediaset, sense pèls a la llengua, deixant clar que està en contra de la migració i que no li agrada gens el nou aire que ha agafat el barri que la va veure néixer. Després, per recular, ha dit: "Madrid és una ciutat de tots". El polèmic moment de la presentadora és aquest:

Per acabar: "Racista, de dretes i amb un marit corrupte", "L'ajuntament dona premis a tothom que faci campanya a VOX o el PP", "És una fatxa", "La casa de tothom menys de la gent xinesa", "Usera ha millorat molt des que Ana Rosa va marxar" o "És molt mala persona". Aquests són només alguns dels moltíssims comentaris que la gent a xarxes li ha dedicat. Demanarà perdó Ana Rosa Quintana? O farà com si res hagués passat?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco