La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Es descobreix el dineral que Ana Rosa Quintana paga als reporters del seu programa

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

Ana Rosa Quintana no para d'ocupar titulars. Si no és pel seu futur a Telecinco, on estrenarà nou programa a partir del setembre, és pels comentaris fora de lloc que fa, com el que ha fet aquest matí en l'entrega d'uns premis.

Què sabem? En les últimes hores s'ha sabut l'elevat sou que els reporters d'El Programa de Ana Rosa guanyen a final de cada mes. Un dineral que és bastant més elevat, si ho comparem amb el sou que guanyen els reporters del programa Sálvame, que té els dies comptats a Telecinco tot i que podria tornar aviat en un altre canal o plataforma.

Què ha passat? Ha estat el que va ser reporter de Sálvame, el català Sergi Ferrer, qui ha confessat la gran diferència de sous que hi ha entre els reporters del programa de les tardes i els que treballen a l'espai d'Ana Rosa Quintana. Ho ha dit en una entrevista que ha fet en el canal de Yotube, Telesalseo. Una entrevista on també ha parlat de la delicada situació que actualment manté amb el programa Sálvame. I és que Ferrer ha demandat el programa per danys morals. Els motius són que un dia el programa el va enviar a Barcelona a cobrir un acte i, presumptament, li van demanar que treballés 18 hores seguides. Ell s'hi va negar i el programa, com a càstig, li va treure les seves funcions com a reporter i la seva feina va passar a ser la mateixa que fa un becari. Per aquest motiu es va demanar la baixa per ansietat i ara reclama a l'espai la quantitat de 62.000 euros.

A més: En l'entrevista que Ferrer ha fet parlant de la seva situació, no s'ha mossegat la llengua i ha dit quant cobra un reporter de Sálvame i quant cobra un d'Ana Rosa Quintana. La diferència és molt gran, de més de 500 euros. I això que, sembla ser, la productora de La Fàbrica de la Tele té un pressupost més elevat que Unicorn. "Jo cobro 1900 euros, mentre que un reporter d'Ana Rosa cobra 2500".

Per acabar: En la seva entrevista, Sergi Ferrer, tot i la mala situació que té amb el programa, ha lamentat que Sálvame arribi a la seva fi després de 14 anys en antena. "Em fa molta pena que s'acabi. Crec que ha estat una obra mestra i han fet coses molt interessants. Però això no impedeix que jo defensi el que he de defensar".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco