La Jungla
Milan i Sasha, amb Shakira al seu nou videoclip
Foto: Milan i Sasha, amb Shakira al seu nou videoclip | YouTube
Famosos

Milan i Sasha, a la nova cançó de Shakira: així canten els fills de Piqué

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 16 de maig de 2023. 10:57
Temps de lectura: 2 minuts
Milan i Sasha, amb Shakira al seu nou videoclip
Foto: Milan i Sasha, amb Shakira al seu nou videoclip | YouTube

Shakira obre una nova etapa. Aquest dilluns, la cantant colombiana ha estrenat Acróstico, un tema que homenatja els seus dos fills després de mesos d'atacs a Gerard Piqué. Amb una gran sorpresa: Milan i Sasha Piqué, de 8 i 10 anys, s'estrenen cantant i tocant el piano.

Què en sabem? Shakira va llançar el seu nou tema la setmana passada. Ho va fer amb un clip on apareixien il·lustracions d'un ocell que cuidava els seus pollets al niu, fent referència a la seva pròpia maternitat. No ha estat fins aquest dilluns que la colombiana ha publicat el videoclip on apareixen tots tres. És aquest:

En detall: A les imatges s'hi pot veure Milan i Sasha asseguts, a costat i costat de la mare, davant d'un piano blanc. Hi ha caixes de la mudança i joguines dels nens, en un vídeo que simbolitza també l'adeu a Barcelona. Tots dos canten i toquen, i demostren així que han heretat els dots artístics de la Shakira.

Què diuen Milan i Sasha? Els nens reciten la tornada de la nova cançó de Shakira. Primer, el petit Sasha, i després en Milan. La lletra diu això:

  • "Quererte sirve de anestesia al dolor, hace que me sienta mejor. Para lo que necesites estoy, viniste a completar lo que soy".

A més, la Shakira ha promocionat el llançament de la nova cançó amb un missatge molt emotiu, dedicat als seus fills, a les xarxes socials. La intèrpret diu que els menors estan descobrint ara la seva vocació artística, i que li han demanat formar part d'aquest tema. "Aquest any, Milan ha escrit cançons que m'han arrencat llàgrimes d'emoció i Sasha ha dedicat hores al piano, descobrint la seva veu", ha expressat.

Què diu Shakira?

  • "Els dos han compartit al meu costat a l'estudi, i en escoltar aquesta cançó dedicada a ells m'han demanat formar-ne part".
  • "L'han sentit i interpretat per ells i per a ells mateixos, amb la passió i el sentiment de qui porta la música dins".
  • "Milan i Sasha, és tan maco veure com obren les ales per començar a realitzar els seus somnis. No hi ha res que em faci sentir més plena que ser la seva mare".