La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Cris Porta s'enfada i marxa en directe del programa 'El Circ': "M'heu fet una trampa"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La periodista esportiva nascuda a Lleida, Cristina Porta, és una de les col·laboradores del programa El Circ, presentat per Frank Blanco a 8TV cada nit de dilluns a dijous.

Què sabem? Ahir dilluns 15 de maig al vespre la periodista catalana Cristina Porta va viure un moment complicat al seu pas per la televisió privada. Un moment força tens que va acabar amb ella marxant del programa, en ple directe, quan només feia pocs minuts que havia començat.

Què ha passat? Cristina Porta és catalana, de Lleida, però defensa el Reial Madrid fins a la mort i també a Florentino Pérez. Per aquest motiu, ahir a la nit quan el programa va tractar que el Barça ha guanyat la lliga, ella es va enfadar i va abandonar el programa. "Crec que m'heu fet una trampa. Sabeu que jo mai vinc els dilluns i avui m'heu fet venir expressament perquè sabíeu que parlaríeu del Barça i a mi no m'agrada", va començar dient Cris Porta, que s'ha tallat els cabells, abans d'aixecar-se de la seva cadira i marxar. "Quan guanya el Barça sempre en parlem i quan guanya el Madrid mai diem res", va afegir.

En profunditat: Frank Blanco, presentador del programa, no es va quedar callat i va respondre a Cris Porta. "Has vingut perquè t'ha donat la gana. Ningú t'ha posat una pistola al cap perquè vinguessis". La periodista de Lleida i amant del Reial Madrid va continuar amb el seu argument: "No sabia que això era un programa esportiu. Jo soc del Madrid i em fa ràbia que hàgim de fer una secció del Barça. Quan guanyi el Madrid espero que feu el mateix. Puc marxar? És que m'estic atabalant". Dit i fet, Cristina Porta va aixecar-se de la cadira i va marxar del programa. El moment va ser aquest:

Per acabar: Al cap d'una estona va tornar a entrar a plató. Ho va fer amb una samarreta blanca low cost amb les lletres escrites en retolador negre Reial Madrid, simulant l'equipació de l'equip de Carlo Ancelotti. La seva entrada a plató va estar acompanyada amb l'himne de la Champions League.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: 8TV