La Jungla
Tamara Falcó, a 'El Hormiguero'
Foto: Tamara Falcó, a 'El Hormiguero' | Antena 3
Famosos

Tamara Falcó es queda sense vestit de núvia: contundent comunicat de la firma de moda contra ella

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 16 de maig de 2023. 13:15
Temps de lectura: 2 minuts
Tamara Falcó, a 'El Hormiguero'
Foto: Tamara Falcó, a 'El Hormiguero' | Antena 3

Tamara Falcó i Sophie et Voilà parteixen peres. Quan falten només dos mesos pel casament de la marquesa de Griñón, la firma de moda basca es nega a continuar treballant i avança que no li farà el vestit. El motiu, les "exigències" de la núvia, a qui acusen d'incomplir el contracte que havien signat.

Què en sabem? Sophie et Voilà ha fet públic, aquest dimarts, un comunicat molt contundent contra Tamara Falcó, al qual ha tingut accés el diari El País. La marca no especifica quina ha estat la causa final del trencament total entre les parts, però insinua que volia copiar un vestit d'una altra marca. Per això, deixa ben clar que les exigències de l'aristòcrata han estat una línia vermella infranquejable que les han dut a estripar el contracte.

Què diu Sophie et Voilà?

  • "Lamentablement, l'acord entre Sophie et Voilà i la senyora Falcó per la confecció del vestit de núvia s'ha trencat a conseqüència de l'incompliment contractual per part de la senyora Falcó".
  • "Sentim un profund respecte per la creació artística d'altres companys i la nostra ètica empresarial ens impedeix traspassar certs límits que podrien posar en perill l'autoria original del disseny".
  • "Per això, i per respecte que ens mereix l'originalitat dels treballs d'altres marques d'alta costura, no podem complir amb determinades exigències de la senyora Falcó, que des de l'inici hem desaconsellat i negat a realitzar per apropar-se massa a dissenys aliens a la nostra firma".

A més, la firma defensa que, des del principi, ha posat tots els esforços perquè Tamara Falcó "se sentís la núvia més guapa, cuidant cada detall i escoltant les seves idees". Però això no ha estat prou per mantenir la relació contractual, ara trencada.

Per acabar: El casament de Tamara Falcó està sent una veritable cursa d'obstacles, des de la infidelitat (amb ruptura i reconciliació) d'Íñigo Onieva després de demanar-li matrimoni, a l'accident de fa pocs dies a El Hormiguero que li va provocar un esquinç al turmell. Tants senyals poden voler només dir una cosa. Semblarà un miracle si finalment la marquesa ultracatòlica puja a l'altar el proper 8 de juliol al palau d'El Rincón.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Moda Famosos