La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

L'escapada a Menorca de Laura Escanes amb Álvaro de Luna que no farà gràcia a Risto Mejide

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La influencer catalana està molt enamorada de la seva nova parella, el cantant de Sevilla, Álvaro de Luna, amb qui ella mateixa ha manifestat que el sexe és fantàstic.

Què sabem? Laura Escanes no para quieta, tot i que també té moments per ella i per gaudir amb la seva parella. Moments com els que està gaudint ara mateix amb l'escapada que ella i el seu nòvio han fet fins a Menorca, abans l'illa no estigui plena de gom a gom amb l'arribada de l'estiu i les vacances.

Què ha passat? Laura Escanes i Álvaro de Luna es troben presumint d'amor a Menorca, el destí preferit de Laura Escanes per anar de vacances i on sempre anava amb Risto Mejide i la seva filla en comú, Roma, durant el mes de juliol per donar el tret de sortida a l'estiu. Un viatge a Menorca del qual Escanes ha presumit a les seves xarxes socials, en el seu compte d'Instagram, amb diferents fotos i vídeos que ha compartit tant en les seves històries com en el seu perfil.

En profunditat: Laura Escanes i el cantant de Sevilla ahir dilluns 15 de maig van dinar en un restaurant a peu de platja a tocar de Ciutadella. A la nit, com dos enamorats, van donar una volta per la ciutat i van aprofitar per fer-se una foto molt tendra. Ella mira a càmera i ell li fa un petó a la part de sobre de l'orella. "La brillantor als ulls quan estic amb tu", escriu la de Barcelona. Parlem d'això:

Per acabar: Un viatge de Laura Escanes a Menorca que es produeix pocs dies després que Risto Mejide s'hagi escapat a Roma amb la seva actual parella Natalia Almarcha. I és que Roma també era un dels destins preferits per Risto i Laura. De fet, la seva filla té el mateix nom que la ciutat italiana. Un viatge a Roma del qual Risto Mejide també n'ha presumit a les xarxes. No amb una foto amb la seva nova nòvia, sinó amb una foto de la ciutat de nit amb el terra moll després de la pluja. "Vaig prometre que tornaria enamorat", va escriure el passat cap de setmana en el seu compte d'Instagram, fent referència a la seva escapada a Roma. A què juguen Risto i Laura?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes