La Jungla
Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha
Foto: Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha | Instagram
Famosos

Tots els dards de Shakira contra Piqué a la nova cançó amb Milan i Sasha

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha
Foto: Shakira i els seus dos fills, Milan i Sasha | Instagram

Shakira estrena Acróstico, el tema amb els seus fills Milan i Sasha que escenifica la nova etapa a la vida de la cantant després de marxar de Barcelona. Un nou començament a Miami, però sense abandonar encara els dards contra Gerard Piqué. Malgrat que la nova cançó és una tendra balada que homenatja els fills, no hi falten les referències al seu ex.

Què en sabem? Shakira va avançar el llançament del nou tema fa pocs dies, però no ha estat fins aquest dilluns que ha donat la gran sorpresa amb el videoclip on apareixen els seus dos fills. En menys de tres minuts, el curt mostra imatges de capses de mudança i joguines dels nens, que han deixat enrere la vida a Catalunya. La cantant mostra amb Acróstico el seu amor a Milan i Sasha, i no s'oblida d'adreçar algun missatge a Piqué.

Què diu Shakira de Piqué a la nova cançó?

En detall: Amb frases de l'estil "Me enseñaste que el amor no es una estafa, y que cuando es real no se acaba", Shakira explica al públic que amb els fills sí que s'estimen. Un amor de debò i sense enganys, clara referència a Gerard Piqué. També assenyala com de malament l'ha tractat la vida, les ferides que arrossega i el mal que li han fet al cor. N'hi ha més:

  • "Intenté que no me veas llorar, que no veas mi fragilidad, pero las cosas no son siempre como las soñamos".
  • "Se nos rompió solo un plato no toda la vajilla, y aunque no sé poner la otra mejilla aprender a perdonar es de sabios".
  • "Si las cosas se dañan no se botan, se reparan, los problemas se afrontan y se encaran".

Acróstico: la balada d'amor dedicada a Milan i Sasha

A més, la promesa d'amor etern en forma de cançó de Shakira als seus fills reserva una posició destacada per Milan i Sasha. Els menors, asseguts a costat i costat de la mare, toquen el piano i canten la tornada: "Quererte sirve de anestesia al dolor, hace que me sienta mejor. Para lo que necesites estoy, viniste a completar lo que soy".

Per acabar: L'estil més intimista de la nova cançó de Shakira obre un capítol nou en el procés de ruptura i dol de la cantant colombiana. Després de quatre lletres d'èxit contra Piqué, entre elles el hit mundial amb Bizarrap, aquest nou ritme més pausat ha fet la volta al món per l'interès que ha generat l'actuació dels fills. En menys de 24 hores, el clip de YouTube ja compta amb més de 10 milions de reproduccions.