La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Alessandro Lequio contra Shakira: descriu amb aquesta paraula el videoclip amb els seus fills

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La cantant Shakira ha estrenat una nova cançó, Acróstico, que es va publicar a Espanya el passat divendres a la una de la matinada.

Què sabem? En les últimes hores, Shakira, a través de les seves xarxes socials, ha publicat el videoclip de la seva última cançó. Un tema dedicat als seus fills, Milan i Sasha, després de tot el que han viscut amb la separació dels seus pares. Un videoclip que segur no ha fet gens de gràcia a Gerard Piqué, ja que tant Milan com Sasha apareixen cantant i tocant el piano, mentre comparteixen pla amb la seva mare.

Què ha passat? El programa de Ana Rosa, dels matins de Telecinco, ha parlat del videoclip de Shakira amb els seus fills. Alessandro Lequio, col·laborador del programa, s'ha mostrat molt contundent contra la cantant nascuda a Barranquilla i cridant ha deixat claríssim que està en contra seva. "En el moment que vivim avui dia de màxima protecció cap als fills em sembla que això no està bé i no hauria de ser aplaudit. Em sembla fatal, no estem en els temps quan Isabel Pantoja pujava a l'escenari amb el seu fill Kiko. Estem en un altre moment. A mi em fan això i no t'explico com reacciono", ha dit molt exaltat l'italià, que manté una pèssima relació amb Ana Obregón arran de la decisió de ser mare i àvia de la petita Ana Sandra.

En profunditat: Alessandro Lequio no s'ha quedat aquí, sinó que ha continuat repartint estopa contra la cantant de Colòmbia. "És una estrella de primera i no necessita a ningú per promocionar-se. Molt menys als seus fills. Recordo que hi ha un pare i sembla que el pare no existeixi". Després del seu discurs, el col·laborador de televisió ha definit amb una paraula el nou videoclip de Shakira amb Milan i Sasha. La paraula ha estat: "Vomitiu". I l'ha repetida diverses vegades.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: Shakira, al marge de les crítiques, ha publicat un emotiu text en el seu compte d'Instagram argumentant la participació dels seus fills en el videoclip. "Tots dos han estat amb mi a l'estudi i a l'escoltat la cançó m'han demanat formar-ne part. L'han sentit i interpretat a la seva manera, amb la passió i el sentiment que comporta la música. No hi ha res que em faci sentir més plena que ser la seva mare".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira