La Jungla
Foto: | Youtube
Famosos

Aquesta ha estat la reacció de Gerard Piqué a l'últim videoclip de Shakira amb els fills

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Youtube

Va ser la setmana passada, la matinada del divendres, quan Shakira va estrenar a Espanya la seva última cançó. Un tema que es titula Acróstico i que en les últimes hores s'ha fet públic el videoclip.

Què sabem? El videoclip de l'última cançó de Shakira està sent molt comentat. Un videoclip gravat a la mansió d'Esplugues de Llobregat, abans que la cantant deixés Catalunya per començar una nova vida a Miami a principis d'abril. Un videoclip on Shakira apareix rodejada de caixes, en plena mudança, i també surten els seus dos fills, Milan i Sasha, cantant i tocant el piano.

Què ha passat? El videoclip de Shakira està sent molt comentat. Només fer-se públic, la cantant va rebre moltes crítiques per exposar d'aquesta manera als seus fills. Especialment després de demanar en un comunicat respecte pels seus fills. Un videoclip que segons s'ha sabut no ha fet absolutament cap gràcia a Gerard Piqué, pare de les criatures. Així ho ha explicat la periodista catalana Lorena Vázquez en el programa Y ahora Sonsoles, de les tardes d'Antena 3. I és que Lorena està molt ben documentada sobre el tema Shakira i Piqué, des que van començar a ser notícia fa temps amb tot l'escàndol de la seva separació.

En profunditat: Segons Lorena Vázquez, el que va ser futbolista del Barça no tenia ni idea de la participació dels seus fills en el darrer videoclip de la seva mare. "Ell no sabia res, ni tampoc se li havia demanat permís, ni autorització", ha manifestat. El més impactant de tot, però, és el següent: "Els seus fills, sembla ser, tampoc li havien dit res al seu pare". Un detall que deixaria en evidència justa relació i poca comunicació que Piqué tindria amb els seus fills.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: Per respondre a totes les crítiques que està rebent, arran de l'exposició que ha fet dels seus fills, Shakira ha publicat un llarg text a les seves xarxes socials per donar explicacions i defensar la seva postura. "Tots dos han estat al meu costat en el moment de compondre la cançó i m'han demanat formar-ne part. L'han sentit i interpretat per ells mateixos, amb la passió i sentiment que comporta la música. És molt bonic veure com obren les seves ales per començar a realitzar els seus somnis", assegura la de Barranquilla.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira