La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

Rosalía i Rauw Alejandro protagonitzen una tensa discussió a les xarxes socials

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

Rosalía i Rauw Alejandro, en les últimes hores, no paren d'ocupar titulars arran de la discussió que han protagonitzat en un vídeo que circula per TikTok, que s'ha gravat recentment.

Què sabem? Quan no treballen, Rosalía i Rauw Alejandro aprofiten per passar temps junts i fer plans de parella. Recentment, han gaudit d'una excursió amb iot i s'han gravat en un vídeo en el moment de l'aperitiu. Un aperitiu que ha estat marcat per la polèmica.

Què ha passat? Rauw Alejandro i Rosalía, que s'ha fet viral per fer un vídeo imitant a la seva parella, s'han barallat a les xarxes socials. El motiu de la seva baralla ha estat, atenció perquè impacta, les olives. Sí, les olives. Durant la seva jornada en alta mar, la parella de cantants ha fet un aperitiu amb patates fregides de bossa, olives i una ampolla de vi. Vi blanc per ser exactes. I les olives han estat el que ha causat la polèmica entre Rauw Alejandro i Rosalía, que s'han compromès i durant els pròxims mesos celebraran el seu casament.

En profunditat: Rauw Alejandro ha preguntat a Rosalía que quina persona, avui dia, menja olives. Ella ha respost dient que "tot Barcelona" menja olives perquè "són una creació de Déu i no hi ha fallo perquè estan boníssimes". Rauw Alejandro discrepava de la seva parella. "Ningú menja olives en el 2023, de fet qui mengi olives que ho digui ara mateix que el bloquejo", afegia el cantant de Puerto Rico, llançant una advertència als seus seguidors a les xarxes socials. I és que el cantant considera que "les olives et deixen una mena d'oli a la boca" que no es gens agradable.

@tevasaenteral1 Rosalia y Rauw Alejandro en directo #directo #parati #viral #salseo #salseoentiktok #tiktokespaña #aceituna #rauwalejandro #rosalia #yate #vacaciones ♬ BESO - ROSALÍA & Rauw Alejandro

Per acabar: Una discussió, per unes olives, que Rosalía ha acabat de manera contundent. "No estic d'acord amb el que dius. Demano el divorci", ha dit la catalana. Unes paraules en to de broma que ha pronunciat entre riures, deixant clar que tot i les discrepàncies que tenen, la seva relació avança a pas ferm i cada dia estan més enamorats. La gran pregunta és: el dia del seu casament, oferiran olives a tots els convidats?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Rosalía