La Jungla
Els fills de Shakira surten al seu nou videoclip i Piqué no ho sabia
Foto: Els fills de Shakira surten al seu nou videoclip i Piqué no ho sabia | YouTube | Europa Press | Principal
Famosos

Piqué i les possibles accions legals contra Shakira: responen els advocats

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Els fills de Shakira surten al seu nou videoclip i Piqué no ho sabia
Foto: Els fills de Shakira surten al seu nou videoclip i Piqué no ho sabia | YouTube | Europa Press | Principal

Els ponts entre Gerard Piqué i Shakira s'han trencat totalment. Després de la guerra mediàtica dels últims mesos, la marxa de la cantant a Miami havia de servir per tornar a calmar les aigües. Però ni així. L'aparició de Milan i Sasha al nou videoclip de la colombiana, sense que l'ex del Barça en fos coneixedor, ha tornat a encendre la polèmica entre tots dos.

Què en sabem? Tres dies després que el vídeo amb els fills de la parella sortís a la llum, l'entorn de Piqué manté que ell no en sabia res. En conseqüència, tampoc no ha donat la seva autorització perquè els nens apareguin a la gravació. Una situació sorprenent, especialment per les reiterades crides de Shakira a protegir la intimitat dels menors i el comunicat que va emetre per l'aparició de Milan a la Kings League el passat mes de gener.

En detall: Sobre l'últim motiu de tensió entre Piqué i Shakira han parlat també els seus advocats durant els acords de separació. Ramón Tamborero, el lletrat de l'exblaugrana, ha respost a Europa Press adduint "ètica professional" per no entrar a revelar si el seu client denunciarà la seva ex; i Pilar Mañé, l'advocada d'ella, ha tret ferro a l'assumpte perquè els drets dels infants "estan preservats". Amb tot, de moment es desconeix si el català emprendrà accions legals.

D'on venim? Shakira ha estrenat aquest dilluns el videoclip d'Acróstico, un tema que homenatja els seus dos fills després de mesos d'atacs a Piqué. Amb una gran sorpresa: Milan i Sasha, de 8 i 10 anys, s'estrenen cantant i tocant el piano.

Per tot això, i pel fet que els seus fills tampoc no li van dir que formarien part del nou tema de la cantant, l'exfutbolista tindria la sensació que Shakira estaria "utilitzant emocionalment" Milan i Sasha després de la ruptura. Així ho ha expressat Marisa Martín Blázquez a El programa de Ana Rosa.

Per acabar: Cal recordar que el nou videoclip de Shakira s'hauria gravat a la casa que compartien a Esplugues de Llobregat, tal com s'han encarregat de repetir aquests últims dies Laura Fa i Lorena Vázquez. Escenes com les de les persianes que es tanquen, per simbolitzar el seu adeu a Barcelona. El fragment amb el piano i les caixes de la mudança, en canvi, s'haurien enregistrat en un estudi, potser ja des de Miami.

Categoria: La Jungla