La Jungla
Cristina Pampín, a l'hospital
Foto: Cristina Pampín, a l'hospital | Instagram
Famosos

Relat colpidor d'una popular presentadora de TVE sobre la seva malaltia: "Vaig perdre 12 quilos"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Cristina Pampín, a l'hospital
Foto: Cristina Pampín, a l'hospital | Instagram

Cristina Pampín ha estat mare fa només dos mesos, després d'un embaràs complicat. La presentadora d'informatius del canal 24 hores de TVE va descobrir, durant la gestació, que pateix hiperèmesi gravídica. Ara i aprofitant el dia mundial contra la malaltia, la televisiva ho ha explicat públicament.

Què en sabem? Amb una fotografia del seu ingrés hospitalari, Pampín ha relatat el calvari que ha patit per culpa d'aquesta malaltia gestacional tan desconeguda. "Diuen que tot passa i s'oblida, però miro enrere encara sento vertigen", ha explicat la presentadora al seu compte d'Instagram.

Què diu?

  • "Vaig saber que existia aquesta malaltia quan vaig ingressar a l'hospital per aquest motiu. El meu cos va dir prou".
  • "Vomitava cada dia. Creia que en els tres primers mesos d'embaràs estava dins de la normalitat, però va deixar de ser normal quan es van convertir en 20 vòmits al dia".
  • "Vaig perdre 12 quilos en menys de dos mesos"

A més, la presentadora ha recordat la por que va envair-la quan va sentir que alguna cosa acabaria sortint malament, perquè el seu cos va començar a apagar-se.

Reaccions: El post de la Cristina Pampín s'ha viralitzat a les xarxes socials, on un munt de dones han compartit el seu testimoni. Moltes d'elles han explicat que van patir la mateixa malaltia durant els seus embarassos, i han demanat més diners per investigació.

Qui és Cristina Pampín? Periodista dels informatius 24 hores de TVE des de 2020, abans presentava a Telecinco. Pel que fa a la seva vida privada, el 2018 es va casar amb el càmera de televisió Rubén Ruiz, en una emotiva celebració que es va fer a Galícia.