La Jungla
Joan Carles i Corinna, en una imatge d'arxiu
Foto: Joan Carles i Corinna, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Casa Reial

Corinna destapa més secrets de Joan Carles en una sèrie que s'estrena dilluns

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Joan Carles i Corinna, en una imatge d'arxiu
Foto: Joan Carles i Corinna, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Corinna no ha dit l'última paraula sobre Joan Carles. L'examant de l'emèrit conserva fins a vuit caixes amb fotos, cartes i documents secrets de la seva relació amb l'emèrit. Una part d'aquest material veurà la llum a partir de dilluns, en una nova docusèrie sobre la caiguda en desgràcia de l'exmonarca.

Què en sabem? Dilluns 22 de maig la plataforma SkyShowtime estrena a Espanya Juan Carlos: la caída del rey, una obra audiovisual de quatre episodis que compta amb el testimoni de Corinna Larsen, després del pòdcast que va emetre a finals de 2022 i que ja destapava les interioritats de la seva relació i escàndols econòmics de l'aleshores rei.

En detall: Secrets com el viatge de Joan Carles a Alemanya per veure el pare de Corinna i demanar la mà de la seva filla, quan ja havien tallat després de la cacera d'elefants a Botswana el 2012. "Jo també n'estava molt enamorada. Teníem una relació molt profunda i vertadera", recorda.

Què diu? Contundent i disposada a parlar, una vegada més, Corinna titlla ara de "fracàs" la relació amb Joan Carles: "La prova és que soc aquí revelant informació que hauria d'haver estat secreta per sempre".

A més, a la sèrie apareixen altres personatges clau per explicar la caiguda de Joan Carles, com l'excomissari dels serveis secrets José Manuel Villarejo. L'exagent narra, entre altres aspectes, com es va intentar fer callar Corinna a qualsevol preu.

Per acabar: El nou documental sobre Joan Carles fa la volta al món, de Londres a Nova York passant per Mònaco, Ginebra o Abu Dhabi, per treure l'entrellat de com es va poder enriquir fins a assolir un patrimoni multimilionari. Informacions sobre els seus assumptes financers i casos de corrupció internacionals, entre els quals els 65 milions d'euros que va regalar a Corinna.