La Jungla
Aramís Fuster, a 'La gran contradicció'
Foto: Aramís Fuster, a 'La gran contradicció' | 8tv
Televisió

Aramís Fuster i el seu drama familiar, a 8tv: torna a acusar els fills de maltractar-la

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 19 de maig de 2023. 23:22
Temps de lectura: 2 minuts
Aramís Fuster, a 'La gran contradicció'
Foto: Aramís Fuster, a 'La gran contradicció' | 8tv

Aramís Fuster fa 24 anys que no veu els seus fills. La bruixa de la tele va tallar tota relació amb ells quan es va divorciar del seu ex, i ha arribat a dir que van maltractar-la verbalment i física. Aquest divendres recorda aquest drama familiar a La gran contradicció de 8tv, però diu que voldria tornar a viure a Barcelona per veure'ls.

Què en sabem? En una conversa amb Marta Polo, Aramís Fuster ha assegurat que té "interessos sentimentals per voler viure a Barcelona". Es refereix als seus fills Aramís i Karim, a qui acusa d'odiar-la i menysprear-la. "Ells no m'estimen ni em volen com a mare, però els he parit jo i no hi vull renunciar", expressa als estudis de Sant Just Desvern.

Què diu Aramís Fuster?

  • "Vinc d'una família desestructurada, vaig ser una nena maltractada".
  • "Mai he posat la mà sobre els meus fills, però ells sí que m'han posat la mà a sobre a mi".
  • "Si vull viure a Barcelona és per la insignificança, però per mi seria grandiós, de veure'ls de lluny. Saber com estan, si treballen, si han prosperat".
  • "Els he trucat milions de vegades, he plorat, ho he intentat. Però no em volen".

A més, la pitonissa denuncia que els seus fills han estat influenciats pel seu ex i el seu entorn, i que per això no han volgut tornar a veure-la des de fa més de dues dècades. Ella va arribar a dir que es penedia d'haver-los tingut, però perjura que ha tingut amb ells un comportament exemplar. "He estat impecable, soc una persona de principis amb una escala de valors important", sentencia.

Un altre apunt: Aramís defensa també que ella és la responsable que Sálvame hagi estat cancel·lat. Diu que primer va deixar Kiko Matamoros impotent, Paz Padilla sense feina... i finalment assegura que s'ha polit el programa de tardes de Telecinco: "Puc fer mal a la gent que s'ho mereix. No em toquis els collons, perquè me les pagaràs. He cobrat milionades de Sálvame. Fins que se m'han omplert els collons i he dit que s'ha acabat. M'ha costat acabar amb ells". Serà millor portar-s'hi bé, doncs.

Categoria: La Jungla