La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Jordi González torna a la tele després de molt temps i diu tot això de Mediaset

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | TV3

El presentador català Jordi González ha tornat a la televisió. No amb un programa propi, de moment, sinó com a convidat. Ho ha fet en el programa El Circ, que de dilluns a dijous a la nit presenta Frank Blanco a la televisió privada de Catalunya, 8tv.

Què sabem? La darrera vegada que Jordi González va sortir a Telecinco va ser quan encara hi havia Paolo Vasile en el poder. Ell presentava el reality Secret Story i quan es va acabar va demanar-se un any sabàtic. Des d'aquell moment no ha tornat a trepitjar Telecinco i ha estat una llarga temporada absent de les càmeres.

Què ha passat? Durant la nit del dijous 18 de maig Jordi González va visitar el programa presentat per Frank Blanco. Entre altres coses va parlar de l'actual situació de la cadena Telecinco, que des de fa mesos està vivint una època de molts canvis, amb un gran moviment de programes i presentadors. "Jo vaig pactar amb Paolo Vasile que faria un any sabàtic perquè feia 24 anys que estava a l'empresa i m'ho havia guanyat", va començar dient. "El que passa és que durant el meu any sabàtic va decidir marxar i va venir una altra gent amb la qual jo no tinc cap compromís de fer res", va afegir, fent referència a la nova directiva, encapçalada per Alessandro Salem i que escombra cap al PP.

En profunditat: Parlant de la seva situació amb Mediaset, empresa amb la qual actualment no té cap mena de relació, va dir que si avui dia li oferissin un programa que li encaixés, l'agafaria. "Si Jaime Guerra, que és amic meu, em posa un programa divertit, el faria". I va afegir: "M'agrada fer coses que ja no deixen fer a la televisió, que són programes d'autor". Programes que, sembla ser, no estan ben vistos a Mediaset. Només cal veure el que ha passat amb Sálvame i la seva versió dels caps de setmana, el Deluxe.

Per acabar: Jordi González, que vol continuar fent televisió, també va dir que ha presentat una proposta de programa a TV3. Un programa que seria setmanal, que presentaria amb la seva amiga Marta Torné i que es diria El Continental.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: 8TV Televisió