La Jungla
Gerard Piqué en una foto de les seves xarxes
Foto: Gerard Piqué en una foto de les seves xarxes | Instagram
Relacions

La romàntica foto de Piqué i Clara Chía que fa esclatar les crítiques a les xarxes

Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué en una foto de les seves xarxes
Foto: Gerard Piqué en una foto de les seves xarxes | Instagram

Gerard Piqué i Clara Chía tornen a mostrar en públic la seva relació després de les últimes crítiques i polèmiques amb Shakira. L'exfutbolista ha publicat una nova fotografia de la parella, la segona des que van començar a sortir, en la qual se'ls veu d'allò més enamorats. Els comentaris, però, no han trigat a omplir-se d'odi.

D'on venim? El 25 de gener de 2023 va ser el dia en què Piqué i va compartir la primera fotografia oficial amb Clara Chía, confirmant la relació, que ja era obertament coneguda. A la publicació no hi havia comentari, només la captura del seu amor.

Què ha fet? La publicació porta per comentari un cor taronja i se'ls pot veure asseguts en una cadira de fusta en el que sembla una casa al camp. És un selfie que fa Chía i en què Piqué surt sense samarreta.

  • Els comentaris s'han omplert de crítiques al moment, recordant a Shakira i la dura manera com va acabar el matrimoni d'ambdós.
  • La separació entre la cantant i l'exfutbolista segueix en tràmits i amenaces legals.

Context: El diumenge 7 de maig amb motiu del dia de la mare, Shakira va publicar la seva nova cançó Acróstico ple d'indirectes cap a Piqué.