La Jungla
Foto: | Antena 3
Famosos

Tamara Falcó troba dissenyador pel seu vestit de núvia, a sis setmanes pel casament

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 25 de maig de 2023. 13:47
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

Des de fa dies no es parla d'altra cosa que del no vestit de núvia de Tamara Falcó. I és que la filla de la Preysler es casa el 8 de juliol i aquests últims dies ha estat notícia per haver trencat relació amb les dissenyadores que, fins ara, s'encarregaven del seu vestit de núvia.

Què sabem? La firma Sophie et Voilà era l'encarregada de fer brillar com mai a Tamara Falcó en el dia del seu casament. I diem era perquè ja no és. I és que la firma, fa uns dies, va publicar un brillant comunicat per anunciar que es desvinculaven de Tamara Falcó, després de les exigències i males formes de la filla de la Preysler. També perquè volia que li fessin una còpia idèntica d'un vestit de Chanel que està exposat en el museu MET de Nova York.

Què ha passat? Tal com informa el portal Vanitatis, avui diumenge 21 de maig, Tamara Falcó ha posat terra pel mig. Ha fet les maletes, ha marxat de Madrid i se n'ha anat fins a Nova York. No per veure el vestit de Chanel que tant li agrada, sinó per reunir-se amb l'equip de Carolina Herrera.

En profunditat: Tamara Falcó ha agafat un vol a primera hora de la tarda, a dos quarts de quatre, des de l'Aeroport Adolfo Suárez Madrid Barajas. Un vol, segons informa Vanitatis, operat per Iberia i que té una durada d'unes vuit hores. Falcó no viatja sola, sinó que ho fa amb Blanca Unzueta, la seva estilista. Si les coses no se li tornen a complicar a la filla de la Preysler, està previst que demà dilluns 22 de maig faci una reunió d'urgència amb Wes Gordon, creatiu de la marca Carolina Herrera, per començar a dissenyar el seu vestit i arribar puntual pel seu gran dia. I és que només falten 6 setmanes.

Per acabar: El motiu pel qual Tamara Falcó s'ha decantat per la firma Carolina Herrera és perquè la seva mare, Isabel Preysler, i Carolina Herrera són grans amigues des de fa molt temps. Les dues, quan eren joves, sortien de festa per les discoteques més cares i exclusives de Nova York i també es colaven a les festes que els milionaris muntaven a les terrasses. Una amistat entre la Preysler i Herrera que ara va un pas més enllà amb la confecció del vestit de núvia de Tamara Falcó. Acabarà bé?