La Jungla
Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Gerard Piqué busca pis a Miami en el moment més delicat de la relació amb Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu
Foto: Gerard Piqué, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Gerard Piqué estudia llogar un pis a Miami, quan falten pocs dies per la segona visita als seus fills des que van abandonar Barcelona amb la mare. Un viatge que coincideix amb la publicació de la nova cançó de Shakira amb Milan i Sasha, i que ha enrarit, encara més, la ja mala relació que l'exfutbolista manté amb la cantant.

Què en sabem? Segons ha avançat aquest dilluns el portal Vanitatis, Piqué "no descarta llogar un apartament per les seves estades a Florida". Declaracions de fonts properes a l'empresari, que contrasten amb les explicacions que va donar durant la seva primera visita a la ciutat el passat mes d'abril. Aleshores encara no s'havia posat a buscar i volia estar pendent dels nens, així que va agafar una luxosa habitació d'hotel, per més de 1.000 euros la nit, a primera línia de mar. Però han passat setmanes, i ara ja té la vista posada en els viatges que haurà de fer, periòdicament, a partir de la tardor.

En detall: Milan i Sasha acaben l'escola divendres 2 de juny. L'endemà tenen la festa de graduació, i està previst que Piqué hi vagi. Després se'ls endurà a Barcelona per les vacances d'estiu, que li corresponen al pare durant el 70% del període, segons l'acord signat quan es van separar. L'altre 30% el passaran amb Shakira, abans de començar el curs el 21 d'agost.

D'on venim? Dilluns 15 de maig, Shakira va publicar el videoclip de la seva nova cançó, Acróstico. Amb sorpresa inclosa, perquè hi apareixen els fills cantant i tocant el piano. Piqué no n'havia estat informat, i en conseqüència no havia donat la seva autorització perquè els menors apareguessin al vídeo. Tot i això, i després de dies d'especulacions, sembla que el blaugrana no denunciarà la seva ex per "preservar" una "pau familiar" que ja està molt tocada.

Categoria: La Jungla