La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Ada Colau casa en secret a Barcelona a una famosa cantant catalana i la seva parella

Barcelona.
Actualitzat: Dimarts, 23 de maig de 2023. 09:17
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Una famosa cantant catalana, de Barcelona, ha fet un gir a la seva vida i s'ha casat després d'alguns anys sortint amb la seva parella.

Què sabem? L'artista catalana s'ha casat a la capital catalana amb la seva parella. Una cerimònia íntima i discreta que s'ha encarregat d'oficiar l'actual alcaldessa de la ciutat, Ada Colau. I és que Colau, tal com ha manifestat en més d'una ocasió, és una gran seguidora de la cantant.

Què ha passat? Tal com recullen diversos portals, i va informar en primícia la revista Hola, una famosa cantant catalana s'ha casat a Barcelona durant els últims dies. Una cerimònia íntima que ha tingut lloc a l'Ajuntament de la capital catalana, ubicat a la Plaça Sant Jaume. Una cerimònia que ha estat dirigida per Ada Colau, actual alcaldessa.

Qui és? La cantant que s'ha casat és Paula Ribó, coneguda artísticament amb el nom de Rigoberta Bandini. L'artista, que va participar en la primera edició del concurs Beniform Fest amb la cançó Ay, Mamá, s'ha casat amb la seva parella, Esteban Navarro, un actor còmic i músic, amb qui surt des de fa tres anys. La parella, ara convertida en marit i muller, són pares d'una criatura, Nico, que va nèixer l'any 2019, quan Paula i Esteban només portaven sis mesos de relació. Foto de la família feliç:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por @rigobertabandini

Per acabar: Un casament de la cantant catalana que es produeix després de passar una temporada a Miami, on ha estat creant i composant cancons. La cantant ha viatjat a Miami amb el seu marit i fill, on han estat aproximadament un mes. Una estada en els Estats Units que hauria servit a la parella per animar-se a donar el pas i voler casar-se. Per aquest motiu, només tornar, s'han casat a l'Ajuntament de Barcelona. Està previst que durant les próximes setmanes la cantant i el seu marit organitzin una gran festa per celebrar el seu nou estat. Festa on està previst que hi vagin moltes cares conegudes del món de l'art i de la música.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Música Famosos