La Jungla
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Clara Chía s'amaga rere la bossa: comentada reaparició després de l'última polèmica amb Shakira

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Gerard Piqué i Clara Chía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Primeres imatges de Gerard Piqué i Clara Chía des que Shakira ha publicat Acróstico, la nova cançó amb els seus fills que ha tornat a enfrontar-la amb l'exfutbolista. Dins d'un cotxe i marxant a tota velocitat, així ha estat la incòmoda trobada amb la premsa.

Què en sabem? Piqué i Clara Chía agafaven el cotxe quan un equip d'Europa Press els ha aturat a Barcelona. Però no s'han aturat a respondre què pensaven del nou tema de Shakira. A tota velocitat i visiblement molestos, la parella ha marxat del lloc sense dir ni una paraula. Abans, la nòvia de Piqué tenia temps d'amagar-se al darrere d'una bossa de mà per evitar que les càmeres captessin la seva cara.

En detall: Precisament aquest cap de setmana, Piqué ha compartit la segona fotografia pública amb Clara Chía a les xarxes socials. Una imatge que ha generat tota mena de comentaris, precisament quan la ja mala relació amb Shakira es troba en un moment crític

D'on venim? Ara fa una setmana, Shakira llançava el videoclip del seu nou tema. Per sorpresa de tots, Milan i Sasha són els protagonistes absoluts d'Acróstico. Els dos fills de l'artista canten i toquen el piano. Tot això, sense el coneixement del pare, que ni tan sols en va donar l'autorització. Malgrat el seu enuig, finalment no denunciarà la seva ex per evitar trencar "la pau familiar".

Per acabar: Aquest dilluns, el portal Vanitatis ha avançat que Piqué busca pis a Miami. En plena polèmica amb Shakira, l'exfutbolista estudia agafar una residència per les vegades que viatgi a Florida per veure els seus fills a partir de la tardor. Els propers dies, l'empresari volarà als EUA per segona vegada des que els menors van marxar; i el juny se'ls endurà a Barcelona per passar junts les vacances d'estiu.

Categoria: La Jungla