La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

Els Whatsapps que Gerard Piqué guarda de Shakira, que la deixen en molt mal lloc

Barcelona.
Actualitzat: Dilluns, 22 de maig de 2023. 18:37
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La mala relació entre Shakira i Gerard Piqué cada dia va a més. A tota la polèmica que hi ha muntada, ara se sumen uns Whatsapps, molt polèmics, que podrien sortir a llum.

Què sabem? Aquest cap de setmana Shakira ha publicat una imatge amb els músics Bizarrap i Duki. Una imatge que molts han interpretat com que la cantant pròximament estrenarà una nova cançó. Gerard Piqué, per la seva banda, ha presumit d'amor amb Clara Chía, amb una foto que s'han fet des de la mansió que el futbolista té a la Cerdanya.

Què ha passat? Segons el periodista Antonio Rossi, que col·labora amb El Programa de Ana Rosa, a Telecinco, Gerard Piqué té en el seu poder uns missatges de Whatsapp que deixen en molt mal lloc a Shakira. Uns missatges de Whatsapp que el que va ser futbolista podria publicar en els pròxims mesos per demostrar que la cantant ha influït molt que els seus fills, Milan i Sasha, tinguin una relació pèssima i dolenta amb el seu pare, Gerard Piqué.

En profunditat: Uns Whatsapps que Piqué podria presentar davant dels jutges, en cas de prendre accions legals contra la mare dels seus fills pel videoclip de la cançó Acróstico, on apareixen els menors. Tot i que segons Antonio Rossi, de moment, Piqué no estaria interessat a iniciar una batalla legal amb la mare dels seus fills. "Els Whatsapps podrien afectar la imatge de Shakira i deixarien clar que la cantant ha fet de les seves perquè els nens no tinguin una bona relació amb el seu pare, una vegada començat el procés de divorci".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Per acabar: Va ser a principis de juny del 2022 quan Piqué i Shakira, a través d'un comunicat, van anunciar la seva separació després de 12 anys junts i dos fills en comú. Una separació que continua generant molta polèmica i ocupant titulars i hores de televisió. Piqué ha refet la seva vida amb Clara Chía, mentre que Shakira, que es troba a Miami des del passat mes d'abril, de moment no ha conegut a ningú. No obstant es comenta que tindria una relació especial amb Lewis Hamilton, amb qui ha quedat en un parell de vegades. També s'ha deixat veure amb Tom Cruisse, i l'actor estaria molt interessat a continuar quedant amb ella per tenir alguna cosa més que una amistat.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira