La Jungla
Raquel Bollo, a 'Sálvame'
Foto: Raquel Bollo, a 'Sálvame' | Telecinco
Televisió

Raquel Bollo explota contra 'Sálvame': "M'és igual Telecinco i la seva puta mare"

Barcelona.
Temps de lectura: 4 minuts
Raquel Bollo, a 'Sálvame'
Foto: Raquel Bollo, a 'Sálvame' | Telecinco

Una tarda més, Sálvame ha estat fent de les seves i ha entrevistat a Rocío Cortés, fet que ha provocat que explotés Raquel Bollo, que es trobava a les instal·lacions de Mediaset. L’excol·laboradora ha arribat a dir barbaritats i, fins i tot, ha fet un cop baix mencionant Rocío Carrasco.

D’on venim: Raquel Bollo és defensora de Manuel Cortés i Alma Bollo. Per la qual cosa, cada cop que va al plató del reality ha d’anar prop del plató de Sálvame, que està a les mateixes instal·lacions.

En detall: Sálvame ha entrevistat a Rocío Cortés, filla de Chiquetete, qui ha assegurat estar “farta” de que es parlés del seu pare i ha carregat contra els fills de Raquel Bollo.

  • Rocío ha assenyalat a Manuel Cortés i Alma Bollo: “Ara ells també són televisius, que Raquel va dir que no ho serien”.
  • La convidada ha fet referència a la imatge del seu pare, qui va ser condemnat per maltractament: “Si us plau, deixeu al meu pare descansar ja, Bollos. Em sembla de vergonya que hagi d'utilitzar una altra vegada el meu pare, que ja fa quatre anys, per fer pena. S'ha criat així perquè la mare ha volgut, perquè el meu pare els ha volgut veure i el meu pare ha volgut tenir contacte amb ells. Amb la nena menys per coses que no explicaré, però amb Manuel sí”.
  • La filla de Chiquetete ha dit que els seus germans “estan tocats del cap” i que ella va al psicòleg des que ho van deixar: “Ja prou va tenir el meu pare amb tot el que li va fer aquesta dona. Raquel Bollo va dir a una mànager: 'No menjaran ni els teus ni els meus'. (...) Aquí hi ha la víctima i el botxí. El botxí és ella i les víctimes, en veritat, som Francisco, Antonio i Rocío”.

En profunditat: A Raquel Bollo no li ha fet gens de gràcia que el programa entrevistés a la filla de Chiquetete i ha explotat.

  • Després de sentir crits, les presentadores de Sálvame han sortit al passadís de les instal·lacions i han trobat a l’excol·laboradora fora de si, i criticant a Terelu: “L’altre dia em vas veure i ni em vas mirar ni parlar”.
  • Terelu li ha respost, mentre Belén Esteban intentava tranquil·litzar-la: "Jo que t'he defensat a tu? A veure si et mires el programa i em demanes perdó. Veuràs el programa i em demanaràs perdó”.

Què ha dit Raquel Bollo: Seguidament, Raquel ha continuat en còlera en els segons que finalitzava el programa. Aquests són els titulars:

  • "Sou uns pocavergonyes tots. Quinze anys donant aquí la talla".
  • "Rocío Carrasco és maltractada i jo amb tres sentències, em continueu portant gent? Pocavergonyes! No m'heu deixat tancar capítol a la vida. Això és el que volíeu? Espectacle? Doncs sí, però la demanda segueix. Que no pensi la gent que tinc la imatge que doneu. El que passa és que m'estic defensant en el jutjat”.
  • "Perquè em van maltractar molt i m'heu seguit maltractant psicològicament molt. Tant me fa Telecinco i la seva puta mare. Ja està bé!".
  • "Heu fet fora col·laboradors de plató per parlar de Rocío Carrasco i a mi m'ho porteu!".

Per últim: Poques hores després, a l'inici de Tierra de nadie a Telecinco, Raquel Bollo ha demanat perdó: "Aquesta tarda he viscut una situació desagradable i, després de la pressió i injustícia de mesos, he explotat i de mala manera. M'agradaria demanar disculpes als teleespectadors i sobretot a Telecinco, que m'ha donat molt bons moments i l'oportunitat de tenir una feina per tirar els meus fills endavant. Ho sento moltíssim per les formes”.

Categoria: La Jungla