La Jungla
Famosos

Les fotos de Nuria Roca a Barcelona, rodejada d'altres superfamosos per una bona causa

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut

Gala benèfica aquest dilluns al vespre a Barcelona, organitzada per la Fundació FERO contra el càncer. Un acte al MNAC que ha reunit desenes de superfamosos per recaptar diners per a la investigació, i que ha omplert de glamour la muntanya de Montjuïc. Entre els 700 convidats, estrelles de la televisió com Nuria Roca.

Què en sabem? La presentadora valenciana ha viatjat a Barcelona com a convidada a la trobada anual de la Fundació FERO. S'ha allotjat a l'hotel Barceló de l'estació de Sants, tal com ha mostrat a les fotografies que ha compartit a Instagram. Per la gala ha triat un conjunt taronja de dues peces de Laura Bernal i un top negre. Aquí les imatges:

En detall: Al MNAC, Nuria Roca s'ha trobat amb companys de la televisió, tots ells del grup Atresmedia on ella treballa. Cares reconegudes d'Antena 3 o La Sexta, i veus d'Onda Cero com les de Sandra Golpe, Mamen Mendizábal, Cristina Villanueva, Glòria Serra, Jalis de la Serna, Roberto Brasero, Manel Fuentes, Àngel Llàcer o Julia Otero.

A més, aquesta nova edició de les beques FERO han repartit 240.000 euros destinats a tres projectes d'investigació (80.000 cadascun) sobre els tumors de pulmó, la metàstasi a l'os en els càncers de mama i les alteracions genètiques que impedeixen una bona resposta a la immunoteràpia.