La Jungla
Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Influencers

Laura Escanes confessa la realitat amagada de la seva última i comentadíssima foto a la platja

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Laura Escanes, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Laura Escanes ha gaudit d'uns dies de desconnexió a Menorca, abans de començar els rodatges del nou reality que estrenarà d'aquí a pocs mesos a TV3. Platja, gastronomia i molt d'amor, acompanyada del seu nòvio Álvaro de Luna. Una escapada que ha deixat una foto viral, amb multitud de comentaris per les explicacions que ha donat ella després.

Què en sabem? La imatge en qüestió és un posat de la influencer barcelonina lluint un biquini de color verd de la firma Tuna. Pell perfecta amb 26 anys, que li valen una pregunta molt explícita: "Quin és el teu secret per aconseguir un cos d'escàndol?". Afalagada, Escanes revela el truc al darrere de la foto per aparèixer en tan bon estat: molt senzill, la llum. Ho demostra amb una altra instantània al mateix lloc i a la mateixa hora, però amb una altra il·luminació que deixa veure una mica de cel·lulitis.

Què diu? Escanes confessa que puja "les millors fotos" perquè li agrada "veure's bé", malgrat que de vegades la realitat pot ser una altra.

  • "Em veig amb un bon cos, amb inseguretats com tots".
  • "Fa mesos que vaig tornar a les pastilles anticonceptives i ja em noto retenció de líquids".
  • "Entreno força, menjo sa, gaudeixo del menjar i cuido la pell amb rutines. El que veieu és el que hi ha".

Un altre apunt: Després del seu viatge express a Menorca, Escanes es prepara ja pels rodatges de La Travessa, el nou programa de TV3 per la tardor i que ella presenta, on vuit parelles s'enfrontaran al repte de creuar els Pirineus de punta a punta en 15 dies.