La Jungla
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Rosalía, víctima de l'escàndol masclista d'un famós cantant: "Que el denunciï"

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 24 de maig de 2023. 09:41
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía, despullada. Així apareix a les fotos que en les últimes hores s'han viralitzat a internet i que han provocat una gran polèmica a les xarxes socials. La causa no és altra que l'origen de les imatges: són falses, editades per part del cantant JC Reyes.

Què en sabem? Des de dilluns, el cantant sevillà JC Reyes ha compartit a les seves xarxes socials fotografies de Rosalía ensenyant suposadament els pits. Imatges manipulades amb intel·ligència artificial, que mostren la de Sant Esteve Sesrovires despullada.

En detall: Per respecte a l'artista no compartirem els muntatges. Sí que tenim però les fotografies originals que JC Reyes ha utilitzat de base per retratar Rosalía sense roba. Són aquestes:

Reaccions: Malgrat que ni Rosalía ni ningú del seu entorn ha sortit públicament a denunciar l'ús fraudulent de la imatge de la cantant, han estat molts dels seus fans els que han iniciat una campanya massiva de denúncia contra JC Reyes. "Que el denunciï per un muntatge sense gràcia" o "Espero que adopti mesures contra ell", són alguns dels missatges que es poden llegir a les xarxes. També n'hi ha molts que exigeixen que l'andalús vegi bloquejats els seus comptes.

Per acabar: Davant de l'escàndol que ha generat, i davant del temor de les possibles conseqüències que se'n poguessin derivar contra ell, JC Reyes ha eliminat una de les dues fotografies i ha demanat als crítics que deixessin d'atacar-lo: "No us ratlleu. Jo també us estimo", es podia llegir aquest dimarts al seu perfil d'Instagram. A mitja tarda, l'artista ha publicat una altra foto editada de Rosalía mostrant presumptament els pits per engrossir encara més la polèmica.

Categoria: La Jungla