La Jungla
Foto: | Xarxes socials
Xarxes

Relacionen Shakira amb un tercer home: juga a bàsquet i se segueixen a Instagram

Barcelona.
Actualitzat: Dimecres, 24 de maig de 2023. 08:54
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Xarxes socials

Des de principis d'abril, la cantant Shakira ha començat una nova vida a Miami amb els seus fills, Milan i Sasha, lluny de Gerard Piqué, amb qui es porta molt malament.

Què sabem? La cantant nascuda a Barranquilla està aprofitant al màxim la seva nova vida en els Estats Units, després de molts anys vivint a Barcelona. I és que no fa ni dos mesos que la cantant viu allà i no ha parat de fer tota mena de coses, sent notícia gairebé cada dia.

Què ha passat? El diumenge a la tarda la cantant Shakira, tal com va mostrar en el seu compte d'Instagram, va anar a veure un partit de bàsquet de l'equip Miami Heat. Un partit que ha servit als seguidors de Shakira per dir que la cantant podria estar il·lusionada amb un jugador de l'equip, amb qui s'ha començat a seguir recentment a Instagram.

Qui és? Els fans de la cantant, que fa poc ha publicat una cançó amb els seus fills, creuen que estaria oberta de nou a l'amor, després de tot l'escàndol viscut amb Piqué. Després de relacionar a Shakira amb Lewis Hamilton i Tom Cruise, ara els seguidors de la cantant la relacionen amb l'estrella de bàsquet de l'equip Miami Heat, Jimmy Butler, que mesura més de dos metres d'alçada.

A més: Pel que sembla, al jugador de bàsquet li agraden les cantants. No ho diem nosaltres, sinó que només cal tirar d'hemeroteca. I és que en un passat, a finals del 2020, es va relacionar a Butler amb l'artista Selena Gómez, de Texas, en els Estats Units, després de ser vistos en actitud molt afectuosa sopant en un restaurant de Nova York.

Per acabar: A tots els rumors que la relacionen amb diferents homes, Shakira opta pel silenci i no dir res. Ella es refugia amb els seus fills, amb la música i amb el surf, que li encanta, tal com ha mostrat a través del seu compte d'Instagram amb un vídeo d'ella surfejant que no para de rebre comentaris.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Shakira Famosos