La Jungla
Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes'
Foto: Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes' | Telecinco
Televisió

Mediaset comunica oficialment la baixa de Jorge Javier Vázquez

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes'
Foto: Jorge Javier Vázquez a 'Supervivientes' | Telecinco

L’absència de Jorge Javier Vázquez als programes que habitualment presenta, després de la notícia de la cancel·lació de Sálvame i els rumors del seu possible acomiadament, han fet saltar les alarmes. Per aquesta raó, Mediaset ho ha aclarit.

D’on venim: Jorge Javier Vázquez va deixar de presentar la darrera setmana els programes que condueix, tant Sálvame i Viernes Deluxe com Supervivientes. La seva falta de presència va cridar l’atenció dels espectadors, que l’han trobat a faltar, i han donat lloc a les especulacions.

En detall: Davant els sonats rumors, en un moment de constants canvis a Mediaset, el grup audiovisual ha decidit pronunciar-se i aclarir-ho mitjançant un comunicat. 

  • Mediaset ha confirmat que la desaparició de Jorge Javier Vázquez als programes que presenta és “a causa d’una baixa de manera temporal per prescripció mèdica”.
  • El comunicat ha finalitzat dient que “des de Mediaset España li desitgen una ràpida recuperació”.
  • D’aquesta manera, el presentador no podrà estar present ni a la gala de Supervivientes d’aquest dijous ni a la quarta i última edició de la Sálvame Fashion Week, que se celebrarà aquest divendres.

En profunditat: D’altra banda, el mitjà ‘Vertele’ ha publicat que el motiu de la indisposició de Jorge Javier seria conseqüència de la notícia que es va publicar el dijous 18 de maig, “que assegurava que Mediaset estaria preparant la liquidació del contracte de Jorge Javier”.

  • Tot i això, Mediaset va desmentir els rumors d’acomiadament del presentador estrella de Telecinco, en un moment liderat pel descontrol i els rumors.

Per últim: Recordem que la reacció de Jorge Javier a la notícia de la fi de Sálvame, tal com va relatar en una revista i bastant lògica, no va ser ben rebuda: “Se’m va tornar el món a sobre”.