La Jungla
Danae Boronat, amb Albert Espinosa a 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, amb Albert Espinosa a 'Zona Franca' | TV3
Televisió

Un convidat ensorra 'Zona Franca' en directe i diu que TV3 el cancel·la

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Danae Boronat, amb Albert Espinosa a 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, amb Albert Espinosa a 'Zona Franca' | TV3

És públic i notori que hi ha el rumor que Zona Franca podria no renovar per la propera temporada a TV3. Les audiències no remunten, i la televisió pública podria buscar una alternativa per aquesta franja després de l'estiu. El que no és habitual però és que un convidat ho verbalitzi amb total cruesa des del mateix programa.

En detall: Això és el que ha fet Albert Espinosa, convidat a l'última emissió de Zona Franca. El novel·lista assegurava que té la capacitat de predir el futur, i posava d'exemple el pronòstic dels dies de pluja durant el mes de maig que va fer fa poques setmanes a La tarda de Catalunya Ràdio. La reacció de Danae Boronat, preguntar pel destí del seu late night: "Seguirà Zona Franca? No em diguis que estàs veient coses".

Què diu? Sense mossegar-se la llengua, Espinosa respon amb un contundent "estic veient que no". Davant la reacció sorpresa de Boronat, per la resposta d'ell, i el "ui" del públic a l'uníson, l'escriptor intenta mig disculpar-se: "Tampoc volia dir-ho". Ella s'aixeca i marxa uns segons, abans de tornar i demostrar que s'ho pren amb humor.

D'on venim? Des que Danae Boronat va agafar les regnes de Zona Franca el passat mes de febrer, el programa no ha recuperat l'audiència perduda. Fins al punt que, en més d'una ocasió des d'aleshores, s'ha vist superat en termes d'audiència per El Circ de 8tv.

Per acabar: La situació és tan alarmant que el programa Versió RAC1 ja va avançar a principis de maig la cancel·lació de Zona Franca de cara a la temporada que ve, sense que hi hagi encara una confirmació oficial per part de TV3.

Categoria: La Jungla