La Jungla
Enrique Ponce i Ana Soria, aquest dimarts a 'El Hormiguero'
Foto: Enrique Ponce i Ana Soria, aquest dimarts a 'El Hormiguero' | Antena 3
Famosos

La foto d'Enrique Ponce que esgarrifa les xarxes socials: diferència d'edat abismal amb Ana Soria

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Enrique Ponce i Ana Soria, aquest dimarts a 'El Hormiguero'
Foto: Enrique Ponce i Ana Soria, aquest dimarts a 'El Hormiguero' | Antena 3

Enrique Ponce i Ana Soria s'han assegut en un plató de televisió, tres anys després que transcendís públicament la seva controvertida relació de parella. Una història d'amor de la qual han revelat tots els detalls aquest dimarts a El Hormiguero, i que ha estat un dels temes més comentats a les xarxes socials.

Què en sabem? Entre els titulars de la parella a la televisió, destaquen els comentaris sobre la gran diferència d'edat entre ells. Ella té 24 anys i ell en té 51. Però mentre Enrique Ponce i Ana Soria treien ferro a l'assumpte des del plató d'El Hormiguero, una fotografia del torero feia fortuna a les xarxes socials i esdevenia viral. És aquesta:

En detall: Es tracta d'una fotografia del 21 d'agost de 1998 publicada per l'agència EFE. Hi apareix Enrique Ponce vestit de torero mentre és condecorat per Celia Villalobos, que aleshores era alcaldessa de Màlaga. Ell ja tenia 26 anys, dos més que els que Ana Soria té ara. En el moment de la foto encara faltaven poques setmanes pel seu naixement.

Què diuen? Més enllà de la polèmica a les xarxes, Enrique Ponce i Ana Soria han defensat la seva història amb dents i ungles a Antena 3. La jove ha lamentat el "maltractament" de la premsa, i ha demanat al públic que vulgui conèixer-la abans de criticar-la: "Tothom opina i ningú no sap qui soc. Des que vam començar la relació ens han donat molta canya", ha apuntat.

Com es van conèixer? La parella ha revelat dades desconegudes fins ara de la seva relació, com la forma com es van conèixer. "Vaig anar a torejar i la vaig veure a la grada", ha recordat Enrique Ponce. "La vaig veure i em va impressionar, un amic em va dir que era la filla d'un conegut". Després la va seguir a Instagram, i van començar a quedar. "La primera vegada que em va mirar se'm va parar el món", ha expressat ella emocionada.

Un altre apunt: La versió d'Enrique Ponce i Ana Soria va amagar l'altra gran protagonista de la història. Ni una paraula de Paloma Cuevas, la dona del torero durant 24 anys i a qui va posar les banyes per marxar amb la seva nòvia nova. La parella va posar com a condició indispensable que no hi hagués cap referència a l'ex del matador, o no hi havia acord per l'entrevista.

Per acabar: La primera entrevista d'Enrique Ponce i Ana Soria a la televisió va ser tot un èxit a Espanya. Amb un 17,4% de share i 2,5 milions d'espectadors, El Hormiguero va ser líder de la nit per davant de Supervivientes o Masterchef. A Catalunya no va interessar tant com a la resta de l'Estat, i no va poder superar el debat electoral de TV3, que va fer un 11,9% contra el 8,5% del programa de Pablo Motos.