La Jungla
Belén Esteban, col·laboradora de 'Sálvame'
Foto: Belén Esteban, col·laboradora de 'Sálvame' | Telecinco
Famosos

Belén Esteban incendia les xarxes amb la seva nova feina fora de Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Belén Esteban, col·laboradora de 'Sálvame'
Foto: Belén Esteban, col·laboradora de 'Sálvame' | Telecinco

Els col·laboradors de Sálvame comencen a buscar-se les garrofes fora de Telecinco, quan queda només un mes per la cancel·lació del programa. Nous projectes, alguns dels quals lluny de la televisió, que veuen la llum a poc a poc. L'última a revelar els seus plans a curt termini ha estat Belén Esteban.

Què en sabem? A través d'una publicació al seu compte d'Instagram, Belén Esteban ha compartit aquest dimarts al vespre el seu fitxatge per l'empresa de videojocs i esports electrònics Team Heretics, copropietat del famós streamer murcià TheGrefg. Aquesta és la imatge de la tertuliana, amb la samarreta de la companyia, que tants comentaris ha generat en les últimes hores:

En detall: "Doncs ja estaria", ha reaccionat TheGrefg a la publicació de Belén Esteban a Instagram. Una notícia que també ha compartit Team Heretics al seu perfil: "Feliços amb la nostra nova midlaner", ha bromejat el grup a internet.

Tot i això, Belén Esteban no competirà al League of Legends com a midlaner de Team Heretics. L'anunci és una operació comercial, com la que va fer recentment la col·laboradora de Sálvame amb Gerard Romero i la samarreta de Jijantes FC de la Kings League. És per això que s'espera que la televisiva repeteixi, d'alguna forma, l'estratègia de marketing amb l'empresa d'eSports.

Per acabar: Des de l'anunci de la cancel·lació de Sálvame, Belén Esteban no ha amagat el seu enuig per la decisió de Telecinco. Fa pocs dies, el diari El País revelava una conversa privada de la madrilenya en la qual titllava de "maniobra política" orquestrada pel PP l'adeu al programa. "Tot això és una maniobra política perquè la dreta governi i jo soc molt lleial a la meva empresa i una tia que va de cara. No penso tornar a votar a Ayuso, ho tinc clar", hauria arribat a dir la televisiva, emprenyada per l'entrega de les tardes de la cadena a Ana Rosa Quintana.