La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

El gran lleig de Carlos Vives a la seva íntima Shakira, que té a veure amb Gerard Piqué

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant Shakira presumeix de tenir molts amics, entre ells el cantant Carlos Vives. Tot i que l'últim que ha fet Vives podria fer enfadar a la cantant i dinamitar la seva relació.

Què sabem? Carlos Vives és molt actiu a les seves xarxes socials, on omparteix tota mena de coses, la majoria d'elles relacionades amb la música. Unes xarxes socials que també utilitza per xafardejar les vides de les altres persones, mirant les fotos i continguts que publiquen. I és que a tothom li agrada un bon safareig.

Què ha passat? Carlos Vives és notícia per un detall molt lleig i sonat que ha tingut amb la que de moment és una de les seves millors amigues, Shakira. Un detall molt comentat, que no ha passat desapercebut per gairebé ningú. I és que Carlos Vives, atenció perquè és fort, ha remenat l'Instagram de Gerard Piqué, per veure les fotos que comparteix i ha donat 'm'agrada' a la imatge que aquest passat cap de setmana va publicar amb la seva actual parella, Clara Chía. La prova:

En profunditat: Un gest de mal gust cap a Shakira, que segur molesta molt a la cantant quan sàpiga que a Carlos Vives li agraden les fotos de Piqué amb Clara Chía, la seva nova parella. Una jove de Barcelona, que abans treballava de cambrera en un bar de copes, que no cau gens bé a Shakira. Tan malament li cau que en la cançó que va fer amb Bizarrap, on la van acusar de plagi, es va despatxar a gust contra la jove.

Per acabar: Des que viu a Miami, Shakira està pletòrica i no para de fer coses. Té una vida molt més activa de la que portava a Barcelona, on només treballava i quasi no sortia de casa. La cantant de Colòmbia en les últimes setmanes s'ha aficionat fortament al món del bàsquet i ha anat a veure en tres ocasions els partits de l'equip Miami Heat. Una afició pel món del bàsquet que ha servit perquè els seus fans comentin i rumoregin que la cantant estaria il·lusionada amb l'esportista Jimmy Butler, amb qui, per cert, se segueix a les xarxes.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira