La Jungla
Foto: | Instagram
Televisió

Sorpresa de Vador Lladó en directe a 8TV: el visita el seu fill Àlex i són iguals

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Des del passat mes de març Vador Lladó forma part de la plantilla de presentadors de la cadena privada 8TV, on cada tarda, de quatre a sis, presenta el programa d'actualitat i entreteniment L'àtic.

Què sabem? Vador Lladó, durant la tarda del dimecres 24 de maig, s'ha endut una grata sorpresa en directe mentre presentava el seu programa a la cadena privada. Una sorpresa que no només l'ha emocionat a ell, sinó també a l'audiència que en aquell moment estava mirant l'espai. Tot el que ha passat, ho detallem a continuació.

Què ha passat? La televisió en directe és emoció. Un sentiment que Vador Lladó coneix de primera mà i que aquesta tarda ha experimentat en primera persona, al capdavant del programa L'àtic. I és que el de Mataró ha rebut la visita del seu fill Àlex, que és igual que ell. Les coses com són. Una visita de la qual Vador n'ha presumit tant a través de les seves xarxes socials, on ha compartit una bonica fotografia de tots dos junts, com de la televisió. I és que Vador ha fet entrar al seu fill en el programa en dues ocasions. La primera ha estat durant la secció de cuina, per provar el plat elaborat pel restaurant de Barcelona, Bar Lorenzo. La segona ha estat durant el tram final del programa, coincidint amb la visita de la periodista Montse Vidal.

En profunditat: El motiu pel qual Vador Lladó ha rebut la visita del seu fill ha estat perquè aquesta tarda tenen un pla molt especial. I és que tots dos són fans de la música i seran uns dels molts assistents en el concert que el grup de música Coldplay ofereix a l'Estadi Olímpic de Barcelona. Un concert, per cert, del que el fill de Vador Lladó n'ha parlat en directe, explicant les moltíssimes ganes que en té. "Tinc ganes de veure l'espectacle, el soroll... i el record que tindré quan tingui la teva edat, quan pensi amb el concert i digui que va ser increïble", ha dit. El vídeo del moment, a continuació.

Per acabar: Un bonic vídeo que demostra dues coses. La primera és la gran unió i connexió que hi ha entre pare i fill. La segona és que l'Àlex apunta maneres per ser el digne successor del seu pare. I és que tot i la seva curta edat, té un gran control del temps i paraules a la televisió. Una tasca gens fàcil. Àlex Lladó... escalfa que surts?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: 8TV