La Jungla
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Contundent missatge de Rosalía per les fotos falses despullada (i el suport d'Irene Montero)

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía ha insistit aquest dimecres al vespre en la seva denúncia contra JC Reyes, per la publicació de dues fotografies editades on apareix mostrant els pits. La cantant de Sant Esteve Sesrovires acusa l'andalús de tractar el cos de les dones "com una mercaderia" i lamenta que hagi fet servir les imatges per promocionar-se.

Què en sabem? La polèmica va sorgir dimarts, hores més tard que el traper JC Reyes compartís públicament dues fotos falses de Rosalía ensenyant els pits. Imatges robades del perfil d'Instagram de la cantant i que havien estat retocades amb Photoshop. Per tot això, ella ja l'havia assenyalat el mateix dimarts per faltar-li el respecte i sexualitzar-la. "És un tipus de violència que fa fàstic i pena", havia dit. Ara hi torna.

Què diu Rosalía?

  • "El cos d'una dona no és propietat pública, no és una mercaderia per la teva estratègia de marketing".
  • "Aquelles fotos estaven editades i vas crear una falsa narrativa al seu voltant, quan ni tan sols et conec".
  • "Existeix una cosa anomenada consentiment i, a tots els que us va semblar graciós o plausible, espero de tot cor que algun dia aprengueu que veniu d'una dona".
  • "Les dones som sagrades i se'ns ha de respectar. Bye".

A més, lluny de disculpar-se, en les últimes hores JC Reyes ha compartit un vídeo al seu compte d'Instagram on apareix fent burla de les crítiques. El sevillà es defensa dient que "només se li veu l'escot" (els seus muntatges amaguen els mugrons amb emoticones) i demanant "respecte" per ell.

Reaccions: Entre els milers de comentaris que ha generat el muntatge contra Rosalía a internet, destaquen els missatges de suport del seu nòvio, el porto-riqueny Rauw Alejandro, i la ministra d'Igualtat, Irene Montero. Tots dos s'han manifestat a través de Twitter:

Per acabar: Mitjans internacionals com les revistes Rolling Stone o Billboard s'han fet ressò de la polèmica que, tal com indica Rosalía, podria tenir origen en una desafortunada campanya publicitària de JC Reyes per la publicació d'un nou tema.

Categoria: La Jungla