La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Gerard Piqué i Clara Chía enxampats a Barcelona fent això: els rumors es disparen

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 26 de maig de 2023. 11:36
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Gerard Piqué i Clara Chía, tot i el que es comenta d'ells des de fa molt temps, viuen al màxim la seva història d'amor que ja fa que dura més d'un any.

Què sabem? Aquest dijous 25 de maig Gerard Piqué i Clara Chía són notícia per un fet molt cridaner, que ha desfermat la bogeria entre els seguidors de la parella. Un fet del qual es fa ressò el portal Vanitatis i que va tenir lloc a Barcelona, la ciutat on tots dos viuen, fa uns dies. Ho desgranem, a continuació.

Què ha passat? Des que Gerard Piqué i Clara Chía són parella, moltíssimes són les coses que s'han comentat de tots dos. Algunes d'elles certes i d'altres completament falses. L'última cosa que es comenta d'ells dos no és res nou, sinó que són uns rumors que ja fa temps que circulen i que cada vegada agafen més força. I més amb el que acaba de passar. I és que Gerard Piqué i Clara Chía, sembla ser, cada vegada estarien més a prop de segellar el seu amor amb la celebració d'un gran casament. És fort.

En profunditat: El passat divendres, fa gairebé una setmana, Gerard Piqué i Clara Chía van visitar una caríssima joieria de Barcelona situada en el cèntric Passeig de Gràcia. Una joieria que es diu Rabat i que destaca pels exclusius productes que té i pels preus, no aptes per a totes les butxaques. Una joieria on Gerard Piqué es va interessar per un rellotge de luxe, de la marca Audemars Piguet. Després de deu minuts mirant el rellotge i fent les consultes pertinents, una treballadora del local va preguntar a la parella què havia passat amb un increïble anell que Gerard Piqué, no fa gaire, va comprar a la seva actual nòvia, Clara Chía. La resposta de Piqué va ser molt clara, i mai millor dit. "L'estan arreglant ja". Unes paraules, fent referència a la mida dels dits de Chía, que van desfermar la bogeria entre els dependents de la botiga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Per acabar: Arran de la resposta de Piqué, parlant sobre l'anell de Clara Chía, els rumors sobre un possible casament entre tots dos s'han disparat moltíssim. No se sap, de moment, si l'anell que Piqué va comprar a Clara Chía és un anell normal, tot i que caríssim, o es tracta d'un anell de compromís. El que està clar és que quan el riu sona, aigua porta. Serà Shakira testimoni del casament, en cas d'arribar-se a produir?

Categoria: La Jungla