La Jungla
Bad Gyal, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Bad Gyal, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

La nova il·lusió de Bad Gyal, un model madrileny i moreno d'ulls clars

Barcelona.
Actualitzat: Dijous, 25 de maig de 2023. 13:51
Temps de lectura: 2 minuts
Bad Gyal, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Bad Gyal, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Bad Gyal viu un moment dolç. La diva catalana del trap no deixa d'encadenar èxits professionals, i fa menys d'una setmana que ha estrenat nou single, la cançó Qué rico. Un nou tema que coincideix també amb la nova etapa sentimental que la cantant està obrint de la mà de Jorge Rodes.

Què en sabem? Mesos després de la seva ruptura amb el seu nòvio anterior, l'artista de Vilassar de Mar ha compartit en les últimes hores unes imatges molt tendres amb el model Jorge Rodes. El vídeo ha estat publicat a les seves històries d'Instagram, i s'hi pot veure la parella fent-se petons en una platja. Com no podia ser d'una altra manera, de fons sona el seu nou Qué rico.

En detall: Jorge Rodes és un model madrileny, moreno i d'ulls marrons clars, nascut a la localitat de Las Rozas. Treballa per l'agència Uno Models, una de les més importants del sector a Espanya, que té base a Barcelona i Madrid; i ha col·laborat amb grans marques de moda internacionals com Tommy Hilfiger, Lacoste, Esprit, Jimmy Choo o Desigual. Aquest és el seu perfil públic d'Instagram:

D'on venim? Molt gelosa de la seva vida privada, Bad Gyal no acostuma a parlar de les seves relacions de parella. Tot i això, fa dos anys va gravar un videoclip amb el seu nòvio anterior. Un muntatge carregat d'erotisme, per la seva cançó Aprendiendo el sexo, que compta amb més de 13 milions de reproduccions a YouTube.

Per acabar: Bad Gyal va iniciar la setmana passada el seu tour estiuenc a Mallorca, i el proper mes de juny actuarà a Barcelona sobre l'escenari del Sónar 2023. A més, la gira servirà també per presentar davant del seu públic alguns dels seus nous temes, que formaran part de l'àlbum La joia que publicarà aquest any.

Categoria: La Jungla