La Jungla
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Aquest és el lloc preferit de Rosalía per sortir de festa a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Rosalía, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Rosalía torna a viure des de fa mesos a Barcelona, en un pis espectacular que lloga amb Rauw Alejandro a la Casa Burés. És per això que la parella s'ha deixat veure últimament per la ciutat, en alguns dels indrets preferits de la cantant. Així ho ha explicat ella mateixa en una entrevista a GQ.

Què en sabem? En un test de preguntes ràpides publicat al canal de YouTube de GQ, Rosalía revela el seu lloc preferit de Barcelona per menjar, beure o sortir de festa. "Baby, tu has sortit amb mi per allà", diu a Rauw Alejandro abans d'explicar de quin lloc es tracta: la Sala Apolo. "Hi ha bon perreo", respon el porto-riqueny (al minut 5:12 del següent vídeo).

En detall: Rosalía i Rauw Alejandro van protagonitzar unes fotos comentadíssimes el passat mes de febrer a la Sala Apolo. En una d'aquestes sortides nocturnes per la capital catalana, la parella es va deixar veure a la discoteca del Paral·lel ballant i fent-se petons.

A més, Rosalía i Rauw han revelat detalls desconeguts de la seva relació en aquesta entrevista. Com per exemple, que es van fer el primer petó a Madrid el 23 de desembre de 2019, després d'haver-se conegut als Grammy Llatins a Las Vegas; o que va triar un vestit negre per la seva primera cita. També han recordat el dia que ell va demanar-li matrimoni.

Què diu Rosalía?

  • "Ens vam comprometre de la manera més maca que podria haver imaginat, va ser a casa de la seva àvia al terrat. Hi havia focs artificials i es veia tot Puerto Rico".
  • "No m'ho esperava. Em va dir que em volia ensenyar un lloc. Es va agenollar i buscava algo a la butxaca, i em va donar un anell. Em vaig posar a plorar".

@gq A GQ exclusive! #Rosalia #RauwAlejandro #Engagement #Proposal ♬ original sound - GQ

Per acabar: Rosalía ha estat notícia les últimes hores per la publicació d'unes fotos editades on apareix ensenyant els pits. Dues imatges falsejades que han estat compartides per JC Reyes, que han generat una forta polèmica i que han estat denunciades públicament per la cantant: "Fàstic i pena", ha arribat a dir.

Categoria: La Jungla