RESULTATS ELECCIONS MUNICIPALS  |  RESULTATS BARCELONA  |  RESULTATS GIRONA  |  RESULTATS LLEIDA  |  RESULTATS TARRAGONA
La Jungla
Alvert, en concert a la Festa Major de Nou Barris
Foto: Alvert, en concert a la Festa Major de Nou Barris | Xarxes socials
Famosos

Agressió homòfoba a un concursant d'Eufòria de TV3 en ple concert a Barcelona

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Alvert, en concert a la Festa Major de Nou Barris
Foto: Alvert, en concert a la Festa Major de Nou Barris | Xarxes socials

Alvert d'Eufòria ha estat agredit en un concert a la Festa Major de Nou Barris, a Barcelona. Un atac homòfob amb crits de "maricón" i una pedrada que el concursant de la primera edició del talent de TV3 ha denunciat a través de les xarxes socials.

Què en sabem? Els fets van passar divendres 19 de maig en el seu primer concert en solitari. Malgrat que portava auriculars, va poder sentir clarament com "diversos idiotes" li proferien crits homòfobs des de la zona del públic. "Vaig haver d'escoltar com em cridaven maricón amb cara d'odi i el puny aixecat. Acabat el concert, em van tirar una pedra amb la meva família al costat", ha explicat.

A més, l'Alvert ha expressat el seu temor davant l'augment preocupant de les agressions homòfobes: "Estic trist. Cada dia tinc més por d'anar pel carrer sol o amb el meu nòvio, de maquillar-me, de ser efeminat... De ser jo".

En detall: Una denúncia que ha reiterat aquest dijous al programa Tot es mou de TV3. Després de ser insultat al davant de tothom i rebre un cop de pedra al pit, l'Alvert es va retrobar amb la seva parella, que va demanar ajuda al punt lila. "Estava plorant i tremolant", recorda l'artista abans de lamentar l'enorme dificultat d'identificar els agressors enmig d'un concert molt multitudinari.

Un altre apunt: Al concert hi havia altres artistes com Chema Rivas, Nickzzy, Almacor o Scorpio, que també va ser concursant d'Eufòria. Sobre la seva companya, l'Alvert ha lamentat que "també va rebre comentaris" del mateix grup d'energúmens que només "van anar allà a liar-la".

Per tot això, Helena Garcia Melero ha reflexionat sobre la premeditació de l'atac, per part d'unes persones que van anar al concert expressament a insultar l'Alvert i agredir-lo físicament. L'Observatori Contra l'Homofòbia ja s'ha posat a disposició del cantant per qualsevol acció que vulgui emprendre contra els seus agressors.