La Jungla
Foto: | Europa Press
Famosos

Shakira para els peus a Tom Cruise: la reacció que molestarà molt a l'actor

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

La cantant Shakira està vivint una nova etapa a Miami, des de principis d'abril, i de moment ja se l'ha relacionada amb tres famosos, insinuant que podria estar de nou oberta a l'amor després de la seva trista ruptura amb Gerard Piqué.

Què sabem? Va ser fa uns dies, coincidint amb el Grand Prix de Miami de la Fórmula 1, quan Shakira i Tom Cruise van ser vistos junts, parlant i amb molta complicitat. Unes imatges que van fer la volta al món i que van servir per dir que l'actor i la cantant podrien ser més que amics.

Què ha passat? Després de les imatges de Tom Cruise i Shakira, es va publicar en el portal Six Page que l'actor de Hollywood estaria molt interessat a continuar coneixent a la cantant. Un amic seu, en el mencionat portal, va dir que Tom "està extremadament interessat a tenir alguna cosa més amb ella" i va revelar que inclòs li va fer arribar a Shakira un ram de flors, per mostrar-li el seu interès i afecte. Una història d'amor que hauria pogut ser, però que no serà. I és que la cantant s'ha pronunciat al respecte, i no precisament per a bé.

En profunditat: Una persona molt propera a Shakira ha parlat per la revista Heat i ha confessat que la cantant, després de veure's amb Tom Cruise, hauria estat insistint a l'actor perquè deixi de lligar amb ella. La persona propera a Shakira ha dit que la cantant no vol "avergonyir a l'actor ni tampoc molestar-lo, però no se sent atreta per ell i només vol tenir una amistat". Unes paraules que segur que no agraden a Tom Cruise i li han caigut com una gerra d'aigua freda.

Per acabar: A banda de Tom Cruise, a Shakira també se l'ha relacionada amb el pilot de cotxes britànic, Lewis Hamilton, amb qui ha estat vista en dues ocasions. Una primera vegada sopant en un restaurant de Miami i una segona compartint una jornada a alta mar a bord d'un iot. En aquests últims dies també es comenta que la cantant podria sentir coses per Jimmy Butler, que és jugador de bàsquet de l'equip Miami Heat. Un jugador a qui la cantant ha anat a veure en tres ocasions durant les últimes setmanes i, atenció, amb qui se segueix a través d'Instagram.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Shakira