La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famosa de Telecinco reapareix amb les pitjors de les notícies: "Tinc càncer"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Una famosa que durant una etapa de la seva vida va estar vinculada a la cadena Telecinco, on va ocupar moltes hores de televisió, ha reaparegut amb una trista notícia.

Què sabem? Una famosa de Telecinco, coneguda per participar en un programa de la cadena, ha comunicat a través de les xarxes la dura situació que viu actualment. Una notícia molt trista i dolenta, de la qual molts mitjans de comunicació, avui 25 de maig, se'n fan ressò.

Què sabem? La famosa que ha comunicat una trista notícia a través de les xarxes, amb un vídeo que ha compartit en el seu compte d'Instagram, és Aylén Milla, que va saltar a la fama per participar en el programa Gran Hermano VIP. La de Buenos Aires, amb un vestit de color blanc i un mocador al cap, s'ha gravat des del seu estudi per dir: "Estic patint un càncer de mama bastant agressiu, des de fa molts mesos. Ja porto 16 quimioteràpies a sobre".

En profunditat: Un vídeo que no para de rebre visualitzacions, comentaris d'amor i suport i molts 'm'agrada'. Un vídeo on Milla, més sincera que mai, afirma: "No tinc cabell i no m'importa. No tinc celles, o en tinc molt poques, i tampoc m'importa. No tinc pestanyes i tampoc m'importa. I tinc la cara inflada i he pujat i baixat de pes moltes vegades". Una delicada situació que Milla, tot i el mal moment que viu, vol portar amb naturalitat i vol ser un exemple a seguir per tots els seus seguidors, que no són precisament pocs.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aylén Milla (@aylenmilla)

Per acabar: Aylén Milla, que treballa com a influencer i model i té 33 anys, durant els últims mesos ja havia deixat entreveure que estava passant un mal moment, tot i que no ha estat fins ara quan ha estirat la manta i ha posat nom a què li passa. Aylen Milla, que va ser parella de l'italià Marco Ferri, també conegut per participar en diversos programes de Telecinco, va començar el tractament per guanyar la batalla al càncer de mama el passat mes de gener. Molts ànims.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Instagram Telecinco