La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

David Broncano deixa sense paraules a una convidada dient quant li mesura el seu membre

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Europa Press

El presentador del programa La Resistencia ha deixat a tothom de pedra parlant a la televisió de la mida del seu membre. Una confessió molt pujada de to.

Què sabem? Durant la nit de dimecres 24 de maig David Broncano va rebre en el seu programa a l'artista andalusa Mala Rodríguez, coneguda per les seves cançons de rap. Una entrevista que va anar pujant de to fins que va acabar amb la forta confessió de Broncano, dient com té i quant li mesura el seu penis.

Què ha passat? David Broncano ha fet una picant confessió a la televisió, en el programa que presenta a Movistar+. El de Santiago de Compostel·la, sense pèls a la llengua, ha explicat com és el seu membre. Unes paraules que s'han fet virals i gràcies a les quals ara tothom sap com és el penis del presentador. El cas és que Mala Rodríguez estava parlant de la mida dels seus pits i de l'incòmode moment que va viure a República Dominicana quan un dia li van preguntar per la talla dels seus sostenidors. Per aquest motiu va dir que en els homes també se'ls hi hauria de fer aquestes preguntes, i no va dubtar a interessar-se pel membre de David Broncano.

En profunditat: La parella de l'actriu Silvia Alonso, que fa poc també va visitar el programa La Resistència i van confessar que tenen molt sexe, va dir que el seu membre, d'amplada, es força gruixut. Amb relació a la llargada va agafar un tros de paper de color rosa i va dir que el seu penis era més o menys igual de llarg que el tall de paper que tenia a les mans. El vídeo del moment, a continuació:

Per acabar: Parlant de membres, Mala Rodríguez va revelar que el cantant Omar Montes també la té molt gruixuda. I és que l'ex de Chabelita així li ho va fer saber a la cantant. "Omar té la talla C+, que m'ho va dir ell", va dir Rodríguez, fent una rodona molt gran amb els dits. "Potser té Canal Plus", va dir Broncano, fent broma del moment.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió