La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Chelo García Cortés deixa fatal als nous directius de Telecinco: "No sabeu fer televisió"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

La periodista del programa Sálvame dispara com mai contra la cúpula de la cadena on treballa, que des de fa un temps està encapçalada per Alessandro Salem.

Què sabem? Cada dia falta menys perquè s'acabi el programa Sálvame. Per aquest motiu l'espai de les tardes posa tota la llenya al foc per donar els últims moments de diversió al públic. Moments molt necessaris. Una diversió que aquesta tarda del dijous 25 de maig ha estat marcada pel discurs de Chelo García Cortés. Tot i que gràcia, precisament, segur no ha fet als directius de la cadena.

Què ha passat? Durant el tram final del programa, la col·laboradora Chelo García Cortés  ha obert la boca i ha disparat com mai contra els directors de la cadena. Unes paraules que ràpidament s'han fet virals i que demostra el gran cabreig i mal rotllo que hi ha entre la productora de Sálvame i treballadors, i els directius de Mediaset. I és que en les últimes setmanes molt s'ha parlat del futur del programa de Telecinco, dient informacions de tota mena, inclòs que finalment no seria cancel·lat. Però no és així. Sálvame acabarà el dia 23 de juny.

En profunditat: Les paraules de Chelo García Cortés han estat: "La decisió que s'ha pres és una aberració empresarial. No sé els discursos que han dit els meus companys, però sí que sé el que em comenta la gent pel carrer. Esteu molt equivocats". Unes paraules directes i dures destinades als directius de la cadena, que cada vegada volen donar més pes a Ana Rosa Quintana i escombrar cap al Partit Popular, segons es comenta. "El públic no només ens estima sinó que cada dia ens dona més audiència. No sé si anirem al Congrés, però el que està clar és que no teniu ni idea de fer televisió". Chelo García Cortés parla poc, però quan parla sol fer-ho força bé. El moment ha estat aquest:

Per acabar: Després del discurs de la periodista, els seus companys i presentadores incloses, María Patiño i Adela González, s'han posat a ballar i saltar pel plató i per sobre les taules. Ballarà i saltarà també Ana Rosa quan s'estreni el setembre a les tardes a Telecinco?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco