La Jungla
Gag del 'Polònia'
Foto: Gag del 'Polònia' | TV3
Televisió

El 'Polònia' retrata l'estratègia del PP a les eleccions amb un musical: "Sigo con ETA"

Barcelona.
Actualitzat: Divendres, 26 de maig de 2023. 08:47
Temps de lectura: 2 minuts
Gag del 'Polònia'
Foto: Gag del 'Polònia' | TV3

En plena última setmana electoral, el Polònia ha dedicat el capítol sencer a l’actual situació política amb les campanyes electorals. D’entre els gags de la nit, el protagonitzat per l’estratègia actual del PP ha estat el que ha tingut major repercussió a les xarxes socials.

Al detall: Sembla que basar l’estratègia de campanya en ETA és la millor decisió del Partit Popular. El Polònia ha fet sàtira de la situació amb el musical ‘Sigo con ETA’, la versió del ‘Vivo por ella’ d’Andrea Bocelli.

  • Els protagonistes del gag són quatre membres destacats del PP: Feijóo, Ameida, Díaz Ayuso i Aznar.
  • En ell, es critica la insistència dels membres del PP en continuar fent referència a ETA, que va ser dissolta l’any 2011. A més, el vídeo també recalca l’objectiu de l’estratègia: “guanyar vots i popularitat”.

A més: D’altra banda, els candidats d’En Comú Podem i el PSC, Ada Colau i Jaume Collboni, han protagonitzat la paròdia de la pel·lícula ’50 primeres cites’, que ha rebut el nom de ’50 primers debats”.

  • Al gag, Colau ha recordat a Collboni insistentment que ella era el seu tinent d’alcalde a l’Ajuntament.

Per últim: Al ‘Sense ficció’ del Polònia s’ha descobert un gran protagonista de la nit electoral, el grafista i autor de les infografies "dels formatgets" que contextualitzen al debat electoral.