La Jungla
Lara Álvarez i Laura Madrueño
Foto: Lara Álvarez i Laura Madrueño | Telecinco
Televisió

Lara Álvarez reapareix a 'Supervivientes': "Tinc el cor dividit"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Lara Álvarez i Laura Madrueño
Foto: Lara Álvarez i Laura Madrueño | Telecinco

Tot i l’absència de Jorge Javier Vázquez, el plató de Supervivientes ha tingut una llum especial amb la visita de Lara Álvarez, que ha tornat al programa que ha presentat durant vuit anys. La presentadora ha anat a promocionar un nou programa a Telecinco.

Què diu Lara Álvarez: La presentadora ha sigut rebuda a plató amb molts aplaudiments. I, després de parlar amb Carlos Sobera, Lara ha pogut parlar amb l’actual presentadora a Hondures, Laura Madrueño. Aquests són els titulars del que ha dit:

  • “T'envio un petó enorme companya, quina meravella, que bé ho estàs fent! Ara sí que tens la família Hondurenya, no podien haver trobat millor representació que la teva, va xiuxiuejar".
  • “Us trobo a faltar moltíssim. En el vostre èxit hi ha la meva felicitat. El que feu és històric, cada cop que veig Supervivientes m'emociono. Em costa molt perquè, no et mentiré, tinc el cor dividit. Han estat vuit anys i he après molt d'aquest equip”.
  • “No pot ser d'una altra manera, havia de ser des de Supervivientes poder parlar-vos del meu nou projecte que és Me resbala”.

En detall: La presentadora ha promocionat Me resbala, el programa que fa el salt d’Antena 3 a Telecinco després de cinc temporades.

  • Ja coneixem els concursants: Florentino Fernández, Pau Padilla, Santiago Segura, Cristóbal Soria, Juanma Castaño, Raúl Gómez, Maria Zurita, Anabel Alonso, Edu Soto, Juan Dávila, Lorena Castell, Aníbal Gómez, JJ Vaquer, Xavier Deltell, Paula Púa i Josep Ferré.
  • El programa reptarà als humoristes a superar els reptes que posin a prova la seva capacitat d’improvització o la seva espontaneïtat.