La Jungla
El plató de 'Tot són problemes'
Foto: El plató de 'Tot són problemes' | TV3
Televisió

TV3 es carrega un altre programa per mala audiència, just després del mínim històric

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
El plató de 'Tot són problemes'
Foto: El plató de 'Tot són problemes' | TV3

Tot són problemes és el títol del programa de tardes de divendres a TV3, presentat per Patrick Urbano, Serapi Soler i Juliana Canet. Un nom que escau força a la situació que travessa ara el format, a punt de ser cancel·lat per males audiències.

Què en sabem? Segons ha avançat aquest dijous Versió RAC1, TV3 ha decidit no renovar Tot són problemes i eliminar-lo de la graella de cara a la propera temporada. A més, la direcció hauria traslladat a l'equip del programa la seva decisió de liquidar-lo un mes abans del previst, quan acaba el curs televisiu per les vacances d'estiu.

En detall: Tot són problemes es va estrenar el setembre, però en tot aquest temps no ha aconseguit enganxar els espectadors. Prova d'això són les males xifres aconseguides durant el maig, després de sis mesos a les pantalles.

  • Divendres 5 de maig, el programa de Patrick Urbano va fer un 6,7% de share. Una dada fluixa per TV3, que va arrossegar el Telenotícies vespre (líder en la seva franja) al tercer lloc amb un 20,4%.
  • Una setmana més tard, el dia 12 de maig, Tot són problemes registrava el seu mínim històric amb un 6,1% de quota de pantalla.
  • El dia 19 de maig l'audiència va remuntar quatre punts, fins al 10,1%. Insuficient per salvar el programa.

Reacció: Després d'explicar la decisió de TV3, Toni Clapés ha furgat a la ferida des dels micròfons de RAC1. El locutor estrella de les tardes ha dit que el format li sembla incomprensible: "Jo no l'he entès. Amb els fragments que he vist, encara no no he entès de què va el programa", ha exposat abans de definir Tot són problemes com "una tònica a la que se li ha de donar temps, però no".

Per acabar: Aquest no és l'únic moviment que la direcció de TV3 hauria previst de cara la temporada vinent. Després de la tornada fallida de Zona Franca el febrer amb Danae Boronat, la televisió pública ja hauria decidit donar per acabat el programa i eliminar-lo de la seva graella.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió