La Jungla
Jordi Wild, contra el programa 'APM?'
Foto: Jordi Wild, contra el programa 'APM?' | TV3
Televisió

Cabreig majúscul de Jordi Wild contra l'APM? de TV3: "Busca puto marro i confrontació"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jordi Wild, contra el programa 'APM?'
Foto: Jordi Wild, contra el programa 'APM?' | TV3

Enfrontament inesperat entre l'streamer Jordi Wild i l'APM? de TV3, amb acusacions del manresà sobre la suposada voluntat de "confrontació" al programa humorístic. Una esbroncada que té relació amb la picabaralla entre Carles Tamayo i El Xokas, per l'entrevista que el primer va concedir fa pocs dies precisament a l'APM?.

Què en sabem? Al seu canal de YouTube, Jordi Wild es mostra molt contundent contra el to que va adquirir l'entrevista a Tamayo a la televisió pública.

  • En relació a les desafortunades declaracions d'El Xokas sobre els amics que s'aprofiten de les noies borratxes a les discoteques, el del Masnou va dir que li generava "vergonya aliena".
  • La seva resposta va provocar la fúria d'El Xokas, que va respondre des de Twitch: "Et calles la puta boca".
  • Una polèmica que ara aprofita Jordi Wild per carregar contra el programa.

Què diu Jordi Wild?

  • "Per mi l'APM? era un programa d'humor, i aquí el que han anat a buscar és el puto marro, la polèmica i la confrontació".
  • "És un programa d'humor que s'hauria de dedicar a fer riure, i punt. M'ha decebut molt l'APM?".
  • "APM? porta darrere meu molt de temps. Hem intentat quedar i no s'ha pogut. Després d'això em replantejaré molt anar al seu programa".

A més, Jordi Wild no està sol en la seva particular croada contra l'APM?. Un dels seus companys al canal diu que "és un boníssim programa d'humor, però és brossa" i continua definint el format de "programa escombraria". També l'acusa de biaix ideològic: "Hi ha determinada mala hòstia contra col·lectius, persones o ideologies que traspassa la línia de l'humor i fa mal. No fan el mateix humor amb el president de la Generalitat que amb algú representatiu de Madrid. Si El Xokas fos indepe no ho haurien fet. Per què l'APM? ha de treure aquesta merda?".

Reacció: L'equip de l'APM? ha respost a les acusacions de Jordi Wild de la millor manera que saben, amb un vídeo carregat de sarcasme i emès al programa. Mostren talls on anomenen "pallussos" els líders d'ERC i Junts, fan befa de la fi del procés i riuen dels suposats contractes fraccionats de Laura Borràs. Una polèmica que ha fet el salt a les xarxes socials, i per la qual APM? demana "respecte" en els missatges que els seus seguidors adrecin a Jordi Wild.

Categoria: La Jungla