La Jungla
Dulceida, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Televisió

La inesperada aparició de Dulceida a Telecinco que emociona i provoca un mar de llàgrimes

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Dulceida, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Dulceida, en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Dulceida ha entrat en directe aquest dijous a la nit a Supervivientes, per donar suport al seu amic Jonan Wiergo, ensorrat anímicament i a punt d'abandonar el reality. Una videotrucada amb els Cayos Cochinos hondurenys que ha acabat amb el plor desconsolat del concursant valencià.

Què en sabem? Dos mesos i mig després de l'arrencada de l'aventura, Jonan ha decidit que en té prou. L'instagramer demanava a la direcció del programa que el deixés tornar a casa. La decisió era meditada i ferma, fins que Carlos Sobera ha fet entrar en directe els influencers Dulceida, Paula Gonu i Luc Loren per donar suport al seu amic.

En detall: Visiblement emocionada, fregant-se el braç i mostrant a càmera la pell de gallina, Dulceida ha demanat a Jonan que faci el cor fort i aguanti les quatre setmanes que queden de concurs. "Per nosaltres eres a la final, ets el nostre guanyador. Ens escriuen moltes persones, ets el favorit de moltíssima gent", li han intentat fer entendre els seus amics.

Què diu Dulceida?

  • "Recordes quan em vas trucar plorant, la il·lusió que et feia? Era el teu somni".
  • "Molta gent està orgullosa de tu. Per quatre dies que et falten, t'has de quedar. Després te'n penediràs".
  • "A més, li ho vas prometre al Christian [el nòvio]".

Reacció: Fet un mar de llàgrimes, Jonan ha expressat que no es troba bé psicològicament, i que el concurs està sent molt dur per ell. "Em fa mal, no soc feliç. Em fa por tornar a la platja, tinc ansietat", ha explicat mentre plorava. Unes paraules que el trio d'influencers ha respost amb un missatge a l'uníson: "Les germanes llegendàries no es rendeixen mai!", han arrencat un somriure al seu amic.

Decisió final: Sembla que la intervenció de Dulceida i els seus companys al programa ha fet efecte, perquè Jonan Wiergo s'ho ha repensat i ha decidit continuar, de moment, i aspirar al pot de 200.000 euros que s'endurà el guanyador.

Per acabar: L'aparició de Dulceida no ha estat l'única sorpresa que ha amagat el reality de Mediaset aquest dijous, que ha comptat també amb la presència de Lara Álvarez. La icònica expresentadora de Supervivientes, rebuda amb una forta ovació al plató, hi ha anat per promocionar el seu nou programa que s'estrena properament a Telecinco.

Categoria: La Jungla