La Jungla
Foto: | Antena 3
Xarxes

Laura Escanes toca fons i preocupa amb un missatge delicat sobre la seva salut mental

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Antena 3

La catalana Laura Escanes ha tocat fons i així ho ha fet saber a través de les seves xarxes, amb un llarg text que ha compartit.

Què sabem? Laura Escanes, molt sincera, ha parlat de la delicada situació que travessa. Ho ha fet a través del seu compte d'Instagram on ha confessat que ha tocat fons després d'unes setmanes de molta feina, molta pressió i molts compromisos.

Què ha dit? La que va ser parella de Risto Mejide, i ara parella del cantant Álvaro de Luna, ha hagut de cancel·lar la seva presència en un acte que ahir es va celebrar a Madrid, on ella viu des de fa temps i s'ha comprat una casa. A Laura Escanes no li agrada canviar de plans a últim moment i per aquest motiu, segons confessa, se sent malament per haver-ho fet. Però diu que la salut mental és el primer i que després d'uns dies de molta feina i molta pressió el que necessita ara és calma i tornar a recuperar forces.

En profunditat: "Han estat setmanes molt intenses de molta feina i tensió acumulada. Fa 48 hores que estic amb ansietat i el meu cos necessita parar", confessa la de Barcelona a les seves xarxes socials. "Els que patiu ansietat i atacs de pànic sabeu de què parlo. Avui m'ha estat impossible assistir i la culpa i pressió continua dins meu per no poder donar tot allò que la gent espera de mi", assegura la influencer, que properament s'estrenarà a TV3 amb un nou programa que es dirà La Travessa. El text:

Per acabar: Un llarg text, parlant de la seva situació, els problemes que pateix i la salut mental, que Escanes acaba amb l'emoticona d'un cor color vermell amb unes benes blanques com si estigués ferit. "Tot i la situació que estic vivint he rebut suport i empatia i l'ajuda cap a la salut mental es demostra amb coses com aquestes". Un delicat moment del qual segur se'n surt amb l'ajuda de la seva família, en especial la seva mare, a qui està molt unida, i també la seva parella i filla Roma. I és que no hi ha res millor que el suport de les persones vitamina en moments delicats.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Laura Escanes