La Jungla
Danae Boronat, presentadora de 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, presentadora de 'Zona Franca' | TV3
Televisió

El subdirector de 'Zona Franca' de TV3 diu que plega: "Han jutjat la meva feina"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Danae Boronat, presentadora de 'Zona Franca'
Foto: Danae Boronat, presentadora de 'Zona Franca' | TV3

Zona Franca perd un dels seus pilars. Des d'aquest dilluns, el late night de TV3 ja no compta amb Ramon Pardina, que fins ara n'era el subdirector. L'escriptor i guionista deixa el programa quan ja se sap que no renovarà per la propera temporada.

Què en sabem? Tal com ha anunciat ell mateix al seu perfil d'Instagram, dilluns 22 de maig va ser el seu darrer dia ocupant el càrrec de subdirector de Zona Franca. Un comunicat acompanyat de diverses fotos amb part de l'equip, i que ha rebut la resposta pública del seu expresentador, Joel Díaz; però no de l'actual cara visible del format, Danae Boronat.

Què diu Ramon Pardina?

  • "Ha estat una etapa intensa, he après moltíssim, m’ho he passat molt bé".
  • "He patit bastant i he protagonitzat tertúlies de ràdio jutjant la meva feina i titulars clickbait".
  • "He pogut conèixer gent meravellosa que sense el programa no hauria conegut".

En detall: Malgrat que TV3 encara no ha fet oficial la seva decisió, les males audiències de Zona Franca han abocat la televisió pública a la cancel·lació del format de cara a la temporada que ve. Després de la polèmica sortida de Joel Díaz i Manel Vidal, el programa no ha tornat a aixecar el vol, i ha encadenat diversos mínims històrics fins a l'ensorrada del passat 25 d'abril amb un 1,3% de quota de pantalla i 9.000 espectadors.

A més, aquest no és l'únic canvi immediat important que TV3 prepara per la graella. Segons ha avançat Versió RAC1, la direcció ha decidit cancel·lar també Tot són problemes de Patrick Urbano, Serapi Soler i Juliana Canet. El programa es va estrenar el setembre, però en tot aquest temps no ha aconseguit enganxar els espectadors. Prova d'això, el mínim històric del 6,1% de share registrat el passat 12 de maig.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió